Ben dayanamam 3.5 da uyanırım
Aaa hamur işimi kız yanarsınız yaBen ayaktayım hamur işleri yapıcammmhaftasonu girdi malum kocalar evde oda benle sahurcu özelden durterim sizi ben isterseniz
Benimkide meçhul valla Önceden oturuyordum ama bu sene çok geç vakitte oluyor belki 1 saat uyurum belli olmazBen dayanamam 3.5 da uyanırım
Bende bekleyemem çamaşır makinesinin bitirmeni bekliyorum bitsin çamaşır asıp uyıcamBenimkide meçhul valla Önceden oturuyordum ama bu sene çok geç vakitte oluyor belki 1 saat uyurum belli olmaz
Zaten lekelenmem başladı tutamayacağım ben
Uyu uyuBende bekleyemem çamaşır makinesinin bitirmeni bekliyorum bitsin çamaşır asıp uyıcam
İşte o zorluğu çekmek lazımmış kız sevabı artarUyu uyu
Ben uyanınca hiç bişey yiyemem hazırlayamamda onun için uyumamayı tercih ediyorum
Heeeee valla hamur işi hahahaha
İşte o zorluğu çekmek lazımmış kız sevabı artarkendine zulum et
Geçen seneben uyursam biraz zor kalkarım riske atamam en doğrusu uyuyup uyanmak sahura da işte
Edemem malesef aç kalırımİşte o zorluğu çekmek lazımmış kız sevabı artarkendine zulum et
Cezvede beceremiyorum beHeeeee valla hamur işi hahahahaben Ramazan'a girmeden golu attım regliyim kocama hazırlık o düşünsün valla ohhhh ellerine sağlık kahve misss ama köpüksüz olmuş gelinnn bizimleee değilsin
Ahaah ben uyuyorum hadi iyi gecelerEdemem malesef aç kalırım
Kocalara hizmet hahahahaCezvede beceremiyorum bemakinede yapmadım güya ondan
Ay bende regliyim tutamıcam
İyi geceler kuzum Allah rahatlık versinAhaah ben uyuyorum hadi iyi geceler
İyi geceler canmAhaah ben uyuyorum hadi iyi geceler
Mecburi hizmetKocalara hizmet hahahaha