- 11 Ağustos 2013
- 6.523
- 24.153
Yapacak bisey yok hayallerimizi biz gercek kilariz ama seve seve ama s..Biz buna hayaller ve Hayatlar diyoruz renksizim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapacak bisey yok hayallerimizi biz gercek kilariz ama seve seve ama s..Biz buna hayaller ve Hayatlar diyoruz renksizim
bnde canım çok severimOyy bi kilo baklava ver bir oturmada yir kalkakrıM
Aynen ne var yani emziremez miyim pehhHemen sana da bir kılıf uyduraraayım renksiz 7 yaşındaki oglunu emziriyo deriz
büroda yemek işlerine bakan abla tatlı hazırlıyor şuanBendeee
olsun valla olsa gene yirim ben oyyy şekerim düştüYapacak bisey yok hayallerimizi biz gercek kilariz ama seve seve ama s..
heçAynen ne var yani emziremez miyim pehh
İyyim canım sen nasılsın annemlere geldim kedimizi ve yavrularını seviyorumAyyy tospiğim merhaba nasılsın
keşke yiyip te kilo almasakYok yahu ne bedduasi ben kendi kilomla zor bas ediom ustune eklenirse deliririm onu dimek istediydim
Ayy nasıl güzellerİyyim canım sen nasılsın annemlere geldim kedimizi ve yavrularını seviyorum
Oyyy yerim kiiii sunlara bakkkİyyim canım sen nasılsın annemlere geldim kedimizi ve yavrularını seviyorum
Bende gideyim sona görüşekBen kalkiom kizlar aldiklarimi yerlestirmedim daha
Aman aman çok güzellerİyyim canım sen nasılsın annemlere geldim kedimizi ve yavrularını seviyorum
Yaa maşallah maşallahİyyim canım sen nasılsın annemlere geldim kedimizi ve yavrularını seviyorum
annemmmmm ne minoşsunuz sizzzz yerim ben bunları kaçtane yavru yaaa maşallahİyyim canım sen nasılsın annemlere geldim kedimizi ve yavrularını seviyorum
hepimiz şiş koyuzHeryerde kilo çıkıyo karşıma tam şişkoyuz y
Sıramı Kimseye Vermem en şişko nuz benimhepimiz şiş koyuz
sen 2 ay sonra daha şişko olucan o minnaklar büyüyecekSıramı Kimseye Vermem en şişko nuz benim