- 1 Aralık 2019
- 5.658
- 22.881
- 30
Biride bendimzayıflamak için bunu yapan çok ya balım yiyip yiyip böyle çıkarıyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biride bendimzayıflamak için bunu yapan çok ya balım yiyip yiyip böyle çıkarıyorlar
Bendeeeah ben tatlıya dayanamıyorum
Biliyorum hepinizin bana ayri bir zaafınız olduğunuBendeee
ah ben tatlıya dayanamıyorum
Litfen tatli ince cizgim,Oyy bi kilo baklava ver bir oturmada yir kalkakrım
Her türlü yirim vallahLitfen tatli ince cizgim,
Meyveli tatli disinda hepsine bayilirim
Benim de şu sıralar favorim sütlü tatlılarLitfen tatli ince cizgim,
Meyveli tatli disinda hepsine bayilirim
Hahahaha fena da olmaz aslında kendimize gelirizBirazdan diyet gruplarindan ellerinde kalaşnikofla basacaklar burayi
Benim bahanem hazır Ben gebeyimBirazdan diyet gruplarindan ellerinde kalaşnikofla basacaklar burayi
Hani bazisi der ya yeter benu baydi daha yiyemiom, beni hic baymaz o bayma hissi bana zevk verir su koronanin ilk zamanlari haftasonu evdeydik ya, ben markette calisiyordum ama yerim uzak diye gitmiyordum evdeydik benimkiyle anam kutu kutu hazir tatlilar gomulur yerdik nasilsa calisiyorum eritirim diye kg aldimHer türlü yirim vallah
Ohh hemen bahane hazırBenim bahanem hazır Ben gebeyim
Geri kalan Grup düşünsünBende emziriyorum der sıyrılırım
Hemen sat zatenBenim bahanem hazır Ben gebeyim
Ayy talının bayması mı o benim tatlıya bayılmamHani bazisi der ya yeter benu baydi daha yiyemiom, beni hic baymaz o bayma hissi bana zevk verir su koronanin ilk zamanlari haftasonu evdeydik ya, ben markette calisiyordum ama yerim uzak diye gitmiyordum evdeydik benimkiyle anam kutu kutu hazir tatlilar gomulur yerdik nasilsa calisiyorum eritirim diye kg aldim
Biz buna hayaller ve Hayatlar diyoruz renksizimHani bazisi der ya yeter benu baydi daha yiyemiom, beni hic baymaz o bayma hissi bana zevk verir su koronanin ilk zamanlari haftasonu evdeydik ya, ben markette calisiyordum ama yerim uzak diye gitmiyordum evdeydik benimkiyle anam kutu kutu hazir tatlilar gomulur yerdik nasilsa calisiyorum eritirim diye kg aldim
Hemen sana da bir kılıf uyduraraayım renksiz 7 yaşındaki oglunu emziriyo derizHemen sat zaten