- 1 Aralık 2019
- 5.658
- 22.881
- 30
Oglanin cisi gelmişti cnmEfenin_Annesi aşko sende meşgulsun galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oglanin cisi gelmişti cnmEfenin_Annesi aşko sende meşgulsun galiba
Demi o zamn ismimi sisko ikiz anasimi yapsamsen 2 ay sonra daha şişko olucan o minnaklar büyüyecek
yok ballı güzel olmuş bal gibiDemi o zamn ismimi sisko ikiz anasimi yapsam
❤= minnoşumyok ballı güzel olmuş bal gibi
Ay aşkımmm❤= minnoşum
Rica ederim H&M Kids'de de çok tatlı şeyler olabiliyor. Uygun fiyatlı da oluyor bir kısmı.Ben bi bakayım teşekkür ederim
Ayy ben de çikilaaata yemeliyimBura sessizleşmişken tatlımı yiyim Eki Görüntüle 2810131
afiyet olsun minnoş anneAyy ben de çikilaaata yemeliyim
Boşver izlemene de gerek yok insanı frijit olmaya zorluyor bazılarıbir şey söylesem tartışıcaz vallah ondan yazmam ben kaçıyorum ortamdan uzaktan izlemek daha iyi
Ya BİM'in bir tane Antep fıstıklı beyaz çikolatası var Damak İnci onun yanında halt etmişBende sabah bi heyecanla gittim ama 2 maya alıp geri döndüm sukulent alacaktım kalmamış
Aynen ben de çok severim fındıklısı da çok güzelYa BİM'in bir tane Antep fıstıklı beyaz çikolatası var Damak İnci onun yanında halt etmiş
Ben de işte biy altmış yediyim abyaYav arada ye canim amann
Benim boy 1.73 soyle bi baksan kivrimliyim sukur
Ama gobek malum az da olsa mide bulandiriyo ve o yumusak etler
Anne, sen misin doğru söyleYiyin anasını satayım bende akşama ne yemek yapıcım diye düşünüp durayım
Noldu hayırdırKızlar ben b*k yedim
Maaş haczi gönderiyorum lan yanlış yere yazdım masrafı başka kişi adına yaptım öldüm benNoldu hayırdır
Helvanı fıstıklı mı yaptırayım?Maaş haczi gönderiyorum lan yanlış yere yazdım masrafı başka kişi adına yaptım öldüm ben