- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.778
4 taneler canımannemmmmm ne minoşsunuz sizzzz yerim ben bunları kaçtane yavru yaaa maşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4 taneler canımannemmmmm ne minoşsunuz sizzzz yerim ben bunları kaçtane yavru yaaa maşallah
FıstıkkıHelvanı fıstıklı mı yaptırayım?
Fıstıklı olsun ben severimHelvanı fıstıklı mı yaptırayım?
Tamam o zaman bu konuda hemfikirizFıstıklı olsun ben severim
Senin 4 tane çocuğun mu var4 taneler canım
Kedi yavrusuSenin 4 tane çocuğun mu var
HaaaKedi yavrusu
Kedi canım kedimiz doğum yaptı benim 1 kızım varSenin 4 tane çocuğun mu var
Kasap et dersinde koyun can derdindeTamam o zaman bu konuda hemfikiriz
Güle güle büyütünKedi canım kedimiz doğum yaptı benim 1 kızım var
Sağol canım büyüyorlar işte lohusa annemiz varGüle güle büyütün
Ben ne yapıcamMinnosprenses bak benimkine bu kedicikleri gösterip kedi miyim lan ben diyebilirim
Hangi konuda?Ben ne yapıcam
Teşekkür ederim canımTabiii☺ hoş geldiinnn
Kolaysa sen yap de .2 çocukla kafayı yemek üzereyimBugün yine bunu konuştuk. Adam planı yapmış. Bebek doğup bir yaşına gelince ikinciyi yapacakmışız. İkinci bir yaşına gelince üçüncüyü, üçüncü bir yaşına gelince dördüncüyü
O çocuklara bayılıyor, çok da iyi anlaşıyor, benden çok daha sabırlı. Ama 4 ne ya. Önümüzdeki 6 yılı doğurarak mı geçireyim? Ki ben ikinci kez hamile olduğumu bile düşünemiyorumKolaysa sen yap de .2 çocukla kafayı yemek üzereyim
Çook zor gerçekten yaaa merak etme bi doğsun fikri değişirO çocuklara bayılıyor, çok da iyi anlaşıyor, benden çok daha sabırlı. Ama 4 ne ya. Önümüzdeki 6 yılı doğurarak mı geçireyim? Ki ben ikinci kez hamile olduğumu bile düşünemiyorum
Tebligat başım beladaHangi konuda?