- 1 Aralık 2019
- 5.658
- 22.880
- 30
120 de getsin renksizimBİZİM Kİ 60 KG DAHA ALACAK ONU HEDEFLİYOR
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
120 de getsin renksizimBİZİM Kİ 60 KG DAHA ALACAK ONU HEDEFLİYOR
Bende 8 ay oldu doğum yapalı anca 9 kilo verdim işte kaç aydırHep cocuklardan inanir misin ilk dogumda gittiydi ama ikincide kaldi
He ya keske zayif olsak da ulan acaba nasil kg alabilirim diye dertlensek secenek bol. Cukulata ye baklava ye borek ye ne bilim ye de ye ulanBİZİM Kİ 60 KG DAHA ALACAK ONU HEDEFLİYOR
Tabiikisi Ay burası özgür bir platform oldu ayağımı parmaklarımı çekip atasım geldiOynamak borekleri eritmek içiniyi bir yol olabilü
ahahah şimdi görüce şok geçirip parmağını ağzına atıp çıkarack120 de getsin renksizim
HiiiçHe ya keske zayif olsak da ulan acaba nasil kg alabilirim diye dertlensek secenek bol. Cukulata ye baklava ye borek ye ne bilim ye de ye ulan
Ooo senin daha yeni sayilir, zaman ver vucuduna; benim tamamen eski hatta eskiden de iyi olmam 2 yilimi aldiBende 8 ay oldu doğum yapalı anca 9 kilo verdim işte kaç aydır
ay ben bunu bir konuya yazdım bana beddu ettilerdiHe ya keske zayif olsak da ulan acaba nasil kg alabilirim diye dertlensek secenek bol. Cukulata ye baklava ye borek ye ne bilim ye de ye ulan
Atmazsan ?!!Tabiikisi Ay burası özgür bir platform oldu ayağımı parmaklarımı çekip atasım geldi
De gidin lan ne 120 si allahim deliririm herhal 63 le bile kafayi yiyosamahahah şimdi görüce şok geçirip parmağını ağzına atıp çıkarack
Aynen zamana bıraktıkOoo senin daha yeni sayilir, zaman ver vucuduna; benim tamamen eski hatta eskiden de iyi olmam 2 yilimi aldi
Aman diyim renksizim öle seyler yapma devir tasarruf devri tımar et migdende yedigin börwkleri verdigin parayi düsünahahah şimdi görüce şok geçirip parmağını ağzına atıp çıkarack
Ay ama dimi ya ne guzel olardiay ben bunu bir konuya yazdım bana beddu ettilerdi
beddua gibi oldu kız buDe gidin lan ne 120 si allahim deliririm herhal 63 le bile kafayi yiyosam
Ben saldım şu sıraHasret kaldım böreeee paaaağaçaya
Tabi la kusar miyim gunah parama yazik cimriyim ben bilmiyonuz mu aksama dek bisi yemem olur biter aksam da ekmeksiz az bi sulu yemek tamamdir. Nefsim iyidirAman diyim renksizim öle seyler yapma devir tasarruf devri tımar et migdende yedigin börwkleri verdigin parayi düsün
zayıflamak için bunu yapan çok ya balım yiyip yiyip böyle çıkarıyorlarAman diyim renksizim öle seyler yapma devir tasarruf devri tımar et migdende yedigin börwkleri verdigin parayi düsün
Oyyy ağzımın suyu aktııBen saldım şu sıra
Iıı şeyy hatta şuan 7 tepsi açma yaptım
ah ben tatlıya dayanamıyorumTabi la kusar miyim gunah parama yazik cimriyim ben bilmiyonuz mu aksama dek bisi yemem olur biter aksam da ekmeksiz az bi sulu yemek tamamdir. Nefsim iyidir
Yok yahu ne bedduasi ben kendi kilomla zor bas ediom ustune eklenirse deliririm onu dimek istediydimbeddua gibi oldu kız bu