- 1 Aralık 2019
- 5.658
- 22.880
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim evde küçük sayılmaz ama zaaaabağnan 6 da kalkınca kalmıyo işBenim ev büyük akşama anca biter
bizim temizlik günü yarın baştan aşağı temizliyoruz allahtan 3 kişiyizBenimki bitti
En son lisedeyken Tadına bakmıştımBu yorgunlukla valla emüklüyom ballim ama siz bana bakmayin cıss tü kaka
Yani bi gun de yapalim bi cilginlik dimi kiz sabah kahvalti etmediydim ondan gomuldumBütün böreği yiyip de Hedef 60 Demek de ne bileyim yani athena
Teşekkür ederim kuzumkolay gelsin canım
Ee temam temammmYani bi gun de yapalim bi cilginlik dimi kiz sabah kahvalti etmediydim ondan gomuldum
Hasret kaldım böreeee paaaağaçayaYani bi gun de yapalim bi cilginlik dimi kiz sabah kahvalti etmediydim ondan gomuldum
Ee çalışkan kadının hali başka vesselamBenim evde küçük sayılmaz ama zaaaabağnan 6 da kalkınca kalmıyo iş
Kolaylıklar gelsinTeşekkür ederim kuzum
Yav arada ye canim amannHasret kaldım böreeee paaaağaçaya
Zorla desek daha doğru çocuklar kalkıyo o saate yatmıyolar geri.Ee çalışkan kadının hali başka vesselam
Bende öyleyim yaa göbüşüm var getmiyYav arada ye canim amann
Benim boy 1.73 soyle bi baksan kivrimliyim sukur
Ama gobek malum az da olsa mide bulandiriyo ve o yumusak etler
Hep cocuklardan inanir misin ilk dogumda gittiydi ama ikincide kaldiBende öyleyim yaa göbüşüm var getmiy
BİZİM Kİ 60 KG DAHA ALACAK ONU HEDEFLİYORBütün böreği yiyip de Hedef 60 Demek de ne bileyim yani athena
Oynamak borekleri eritmek içiniyi bir yol olabilüHaydi kizlarrr hopaaaaa