Ahahaha ay valla gidişat onu gösteriyorayyy Allah razı olsun kuzummcümlemizin ne muradı versin hayırlısıyla inşallah birazdan dua topiği olacağız
akşam akşam dua alıp mesaimi bitiriyorumAhahaha ay valla gidişat onu gösteriyor
Aayyy vallahiiii gülüyom ediyomm üzgün atıyorr busefer ben üzülüyom öyle yapınca dayakk istiyooosenden sonra da ben çarpcam
dövelim miAayyy vallahiiii gülüyom ediyomm üzgün atıyorr busefer ben üzülüyom öyle yapınca dayakk istiyooobir mucizee
Aayyy vallahiiii gülüyom ediyomm üzgün atıyorr busefer ben üzülüyom öyle yapınca dayakk istiyooobir mucizee
dövelim mi
Anam mmm dişimi dökecek bunlarrr yetişinnnnBencedee
Kimse kurtaramazz vallahaa boşuna yetişin demeeAnam mmm dişimi dökecek bunlarrr yetişinnnn
Mucizeleri mucizesi ne yapıyorsun çiçeğimmmmmöm
Kimse kurtaramazz vallahaa boşuna yetişin demee
O zaman değerlendirmeye devam canım hiç belli olmaz. İlaçlardan devam ededeğin var mı .
Evett çatlagın dediği gibi o zaman sen biran önce değerlendiirr
Moral asla bozmak yok o mucize ellere dokunacaksın çiçeğim
O zaman değerlendirmeye devam canım hiç belli olmaz. İlaçlardan devam ededeğin var mı .
Evett çatlagın dediği gibi o zaman sen biran önce değerlendiirrvardır bundadabir hayır bakkk üzgün etme şini hemen değerlendir günde 2 3 sefer yapın
İnşallaah canlarım ben de değerlendirme taraftarıyım dün ilişki oldu bugün de olsun diye düşünüyorum amaMoral asla bozmak yok o mucize ellere dokunacaksın çiçeğim
Ay ben şok
O zaman kuzu doktorun dediğinle yapin barii bitanemm okadar bekledinizz embriyoda duruyo olurmu olurrİnşallaah canlarım ben de değerlendirme taraftarıyım dün ilişki oldu bugün de olsun diye düşünüyorum ama
Dr lucrin iğne ile tarlusal yazmış bunları yapacaksın yumurtlama yı engellicek dedi
Dedim ki ya normal gebelik oluşursa tarlusal ın zararı olmaz mı dedim
Normal Bi gebelik değerlendirmeyin bir embriyonuz var onu bekleyin dedi
Moralim daha çok bozuldu
Lucrin iğnesini de bulamıyoruz hiç Bi yerde
İğne yi bulursak onu yapsam da tarlusal a adet gününe kadar başlamasam nasıl olur bilmiyorım
Bi de estrofem e günlük devam etsem mi Bi tane olur da gebelik olursa
Çok moralim bozuldu
SN.07.03.2022 TARIHLI E-RECETE NUMARANIZ: - ILACLARINIZ: 1 ADET TARLUSAL 5 MG 12 TB , 1 ADET LUCRIN DEPOT 3.75 MG IM SC 1 AYLIK - ACIL SIFALAR DILERIZ B001
Reçete bu
Ay ben şokkuzum vardır bunda da bir hayır bilmezsin bebeğim dur bakalım denemeye devam bebeğim
6 ay olmuş kuzum 6 yarım sene çocuk olsa 6 aylık olurduO zaman kuzu doktorun dediğinle yapin barii bitanemm okadar bekledinizz embriyoda duruyo olurmu olurr
Şimdi bidahaki aya mı kaldı6 ay olmuş kuzum 6 yarım sene çocuk olsa 6 aylık olurdu
Hadi zamanı geçtim bu yumurta gözüküyordu her kontrolde öncesinde çatlamasını engellemesi gerekirdi
Her defasında böyle pat diye durduruyorlar
Bıktım gerçekten
Ben de zaten ayda 1 tane ya oluyo ya olmuyo
Bu diğer insanların büyümüyor mu nasıl önlem alıpta transfer oluyor
Neden bana bu kadar eziyet ediyorlar bıktım artık
Şimdi ne olacak bebeğim peki süreç olarak bu doktorları gerçekten anlamıyorum insanlarla oyun oynuyorlar sanki nasıl düşünmüyorlar böyle ihtimal olacağını of ya6 ay olmuş kuzum 6 yarım sene çocuk olsa 6 aylık olurdu
Hadi zamanı geçtim bu yumurta gözüküyordu her kontrolde öncesinde çatlamasını engellemesi gerekirdi
Her defasında böyle pat diye durduruyorlar
Bıktım gerçekten
Ben de zaten ayda 1 tane ya oluyo ya olmuyo
Bu diğer insanların büyümüyor mu nasıl önlem alıpta transfer oluyor
Neden bana bu kadar eziyet ediyorlar bıktım artık
Şimdi bidahaki aya mı kaldı
Öbür aya kalması mı olay ne ben anlamadmŞimdi ne olacak bebeğim peki süreç olarak bu doktorları gerçekten anlamıyorum insanlarla oyun oynuyorlar sanki nasıl düşünmüyorlar böyle ihtimal olacağını of ya
Allah yardımcın olsun kuzum gerçekten sıyırmalık olayÖbür aya kalması mı olay ne ben anlamadm
Geçen ay benim rahim kalınlığı 7.5 geçemedi E2 de yükselmesi diye ben devam etmek istemedim yumurta da yoktu o zaman
Çıldırcam
Öbür ayda hadi iğneyle yumurtayı baskıladı ki her zaman yumurtam olmuyo
Yine rahim kalınlaşmazsa yine E2 yükselmezse
Bi insan bu kadar boktan Bi süreci olamaz ya
İğne adet olmayı engelliyomış geçici menepoza sokuyomuş öyle yazıyo burda
Ki öyleyse aynı zamanda tarlusal kullandırıp adet başlatmak niyetse
Ya benim kendiliğinden gebeliğim oluşursa yumurta çatladı ilişki oldu o zaman nolcak
Ben sıyırmak üzereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?