Gerçekten sıyırmalık allah güç kuvvet versin kuzumm dicek bi kelime bulamıyorummÖbür aya kalması mı olay ne ben anlamadm
Geçen ay benim rahim kalınlığı 7.5 geçemedi E2 de yükselmesi diye ben devam etmek istemedim yumurta da yoktu o zaman
Çıldırcam
Öbür ayda hadi iğneyle yumurtayı baskıladı ki her zaman yumurtam olmuyo
Yine rahim kalınlaşmazsa yine E2 yükselmezse
Bi insan bu kadar boktan Bi süreci olamaz ya
İğne adet olmayı engelliyomış geçici menepoza sokuyomuş öyle yazıyo burda
Ki öyleyse aynı zamanda tarlusal kullandırıp adet başlatmak niyetse
Ya benim kendiliğinden gebeliğim oluşursa yumurta çatladı ilişki oldu o zaman nolcak
Ben sıyırmak üzereyim
Allah yardımcın olsun kuzum gerçekten sıyırmalık olay
Amin canlarm AminGerçekten sıyırmalık allah güç kuvvet versin kuzumm dicek bi kelime bulamıyorumm
Canım benim uğraşmana ne gerek vardı oldu bittiiAhhhh bebeğim burdaymış şimdi gördüm çiçeğim
Olsun kuzum yine bakayım dedimmm merak ettim çünküCanım benim uğraşmana ne gerek vardı oldu bittii
Ball yaavvvvvOlsun kuzum yine bakayım dedimmm merak ettim çünküaradım taradım buldum
Dünya kadınlar gününüz kutlu olsun kızlar
Ya ben anlamıyorum cidden neden bu kadar zora sokuyorlar. Dediğin gibi madem öyle önceki gittiğinde yumurtayı orada gördün neden engel olmadın.İnşallaah canlarım ben de değerlendirme taraftarıyım dün ilişki oldu bugün de olsun diye düşünüyorum ama
Dr lucrin iğne ile tarlusal yazmış bunları yapacaksın yumurtlama yı engellicek dedi
Dedim ki ya normal gebelik oluşursa tarlusal ın zararı olmaz mı dedim
Normal Bi gebelik değerlendirmeyin bir embriyonuz var onu bekleyin dedi
Moralim daha çok bozuldu
Lucrin iğnesini de bulamıyoruz hiç Bi yerde
İğne yi bulursak onu yapsam da tarlusal a adet gününe kadar başlamasam nasıl olur bilmiyorım
Bi de estrofem e günlük devam etsem mi Bi tane olur da gebelik olursa
Çok moralim bozuldu
SN.07.03.2022 TARIHLI E-RECETE NUMARANIZ: - ILACLARINIZ: 1 ADET TARLUSAL 5 MG 12 TB , 1 ADET LUCRIN DEPOT 3.75 MG IM SC 1 AYLIK - ACIL SIFALAR DILERIZ B001
Reçete bu
Teşekkürler kuzummmmbütün çiçek hanımların günü kutlu olsunn
Canım çok sıkıldı kurabiyemYa ben anlamıyorum cidden neden bu kadar zora sokuyorlar. Dediğin gibi madem öyle önceki gittiğinde yumurtayı orada gördün neden engel olmadın.
Benim transfer zamanında da yumurtalar vardı ama sonra kontrol etmedi. Hatta ben o çatlama akıntısını da gördüm ve değerlendirme de olmuştu. Kimse uyarmadı. Ha bakarsan buda yanlış
(düzeltme: şimdi aklıma geldi değerlere bakılıyor ya belki çatlamadı o yüzden bişey demediler)
Ama senin durumda yumurta çatlasın siz kesinlikle birlikte olmayın diye uyarı yapabilirdi. Neden iptal ediliyor
Gerçekten çok karışık durum olmuş kuzum o kadar haklısın ki ne diyeceğimi bilemedim
Bir de dediğin gibi doğal gebelik oluştu hadi tarlusal veriyor sana oda sıkıntı
Valla ne diyeceğimi bilemedim kuzum ben
Ya bu neyin kafası. Ne demek çatlayacağını düşünmedik hey Allahm yaCanım çok sıkıldı kurabiyem
Aret bey le mümkün değil irtibata geçmek
Kendi dr ma mesaj attım akşam sinirden
Madem çatlamaması gerekiyordu neden öncesinde engellenmesi diye
Diyor yumurtanın hemen çatlayacağı ı düşünmemiştik
İyi de yumurta son kontrolde 17 ml di
Ertesi gün çatladı yani 19 20 de
Bu erken Bi zaman mı Allah aşkına
İğneyi de bulamadık zaten dedim tanıdık Bi eczacı var sorayım isterseniz demiş
Ve bize hiç korunun demediler
İlk yumurta kontrole başladığımızda korunuyorduk niye korunuyorsunhz normal de olabilir demişlerdi
Şimdi de böyle diyorlar
Ne yapcam inan kafayı yicem
Bir gün ilişki oldu bugün 3.günü 6 7 gün bekleyip iğneyi bulursak o zaman mı yapsak gebelik belli olur mu ihtimal sonuçta
İğne yumurta oluşmasını engellemek için sanırım geçici menepoza sokuyomuş tarlusal da adeti başlatsın diye sanırımYa bu neyin kafası. Ne demek çatlayacağını düşünmedik hey Allahm ya
Çocuk oyuncağı mı bu
Ah kuzum valla çok haklısın ne desen ne yapsan çok haklısın o kadar emek harcanıyor. Biraz ciddiyet ya ne biçim yapıyorlar işlerini
Şimdi bu iğne ne içinmiş canım
Ya zaten oluşmuş yumurtaİğne yumurta oluşmasını engellemek için sanırım geçici menepoza sokuyomuş tarlusal da adeti başlatsın diye sanırım
Ben zaten menepozla boğuşuyorum
Almicam ondan sonra sen ilaçlara uymuyon düzenli kullanmıyon o yüzden zorlaşıyor diyecekler
Ne yapim ben şimdiYa zaten oluşmuş yumurtavalla ben burada sinir oldum inan balım
Ben hiç bir şey anlamadım inanNe yapim ben şimdi
İnşallaah iğne bulunmaz da normal adeti beklemem gerekir
Bi de yumurtam çatladı biliyoruz bugün 3.gğn 11 gün sonra zaten adet olabilirim öyle değil mi tarlusal ne gerek var
Sağol canım, senin de kutlu olsun
Eki Görüntüle 3021434
D u t
karamel Latte
Minnosprenses
Noisy Girl
Madammor
mavikelebek34
Pandora27
Efenin_Annesi
Catlak-kurabiye
MssPARE
Fatmazell
Elhan
Lna16
M Melekcat
Simurgp
E Elif_Eylul
ASSOSyal
bebeklinick
Cookiie
bir mucizee
Tiniminimavihanim
cevizli tarcinli kek
Anteplililili
Zekta1
H a p p y
Mi-Ok Yun
Nosking
Ecemhasan35677
Morrmeneksee
Lavinia_98
memurhanim
Almila0606
D u t
karamel Latte
Minnosprenses
Noisy Girl
Madammor
mavikelebek34
Pandora27
Efenin_Annesi
Catlak-kurabiye
MssPARE
Fatmazell
Elhan
Lna16
M Melekcat
Simurgp
E Elif_Eylul
ASSOSyal
bebeklinick
Cookiie
bir mucizee
Tiniminimavihanim
cevizli tarcinli kek
Anteplililili
Zekta1
H a p p y
Mi-Ok Yun
Nosking
Ecemhasan35677
Morrmeneksee
Lavinia_98
memurhanim
Almila0606
BlueBerry4268
Nevreste
Jenna16
Blue_Peri
C A N O
Oriana
Eki Görüntüle 3021435
Sağol canım, senin de kutlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?