• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bencedee

beating-up-beating-up-lilo.gif

O zaman değerlendirmeye devam canım hiç belli olmaz. İlaçlardan devam ededeğin var mı .

Evett çatlagın dediği gibi o zaman sen biran önce değerlendiirr 🤩🤩 vardır bundadabir hayır bakkk üzgün etme şini hemen değerlendir günde 2 3 sefer yapın

Moral asla bozmak yok o mucize ellere dokunacaksın çiçeğim🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤️❤️❤️❤️❤️
İnşallaah canlarım ben de değerlendirme taraftarıyım dün ilişki oldu bugün de olsun diye düşünüyorum ama

Dr lucrin iğne ile tarlusal yazmış bunları yapacaksın yumurtlama yı engellicek dedi

Dedim ki ya normal gebelik oluşursa tarlusal ın zararı olmaz mı dedim
Normal Bi gebelik değerlendirmeyin bir embriyonuz var onu bekleyin dedi
Moralim daha çok bozuldu

Lucrin iğnesini de bulamıyoruz hiç Bi yerde
İğne yi bulursak onu yapsam da tarlusal a adet gününe kadar başlamasam nasıl olur bilmiyorım

Bi de estrofem e günlük devam etsem mi Bi tane olur da gebelik olursa

Çok moralim bozuldu

SN.07.03.2022 TARIHLI E-RECETE NUMARANIZ: - ILACLARINIZ: 1 ADET TARLUSAL 5 MG 12 TB , 1 ADET LUCRIN DEPOT 3.75 MG IM SC 1 AYLIK - ACIL SIFALAR DILERIZ B001

Reçete bu

İnşallaah canlarım ben de değerlendirme taraftarıyım dün ilişki oldu bugün de olsun diye düşünüyorum ama

Dr lucrin iğne ile tarlusal yazmış bunları yapacaksın yumurtlama yı engellicek dedi

Dedim ki ya normal gebelik oluşursa tarlusal ın zararı olmaz mı dedim
Normal Bi gebelik değerlendirmeyin bir embriyonuz var onu bekleyin dedi
Moralim daha çok bozuldu

Lucrin iğnesini de bulamıyoruz hiç Bi yerde
İğne yi bulursak onu yapsam da tarlusal a adet gününe kadar başlamasam nasıl olur bilmiyorım

Bi de estrofem e günlük devam etsem mi Bi tane olur da gebelik olursa

Çok moralim bozuldu

SN.07.03.2022 TARIHLI E-RECETE NUMARANIZ: - ILACLARINIZ: 1 ADET TARLUSAL 5 MG 12 TB , 1 ADET LUCRIN DEPOT 3.75 MG IM SC 1 AYLIK - ACIL SIFALAR DILERIZ B001

Reçete bu
O zaman kuzu doktorun dediğinle yapin barii bitanemm okadar bekledinizz embriyoda duruyo olurmu olurr

Ay ben şok 😱 kuzum vardır bunda da bir hayır bilmezsin bebeğim dur bakalım 🥰💜🤲🏻🌺 denemeye devam bebeğim

O zaman kuzu doktorun dediğinle yapin barii bitanemm okadar bekledinizz embriyoda duruyo olurmu olurr
6 ay olmuş kuzum 6 yarım sene çocuk olsa 6 aylık olurdu

Hadi zamanı geçtim bu yumurta gözüküyordu her kontrolde öncesinde çatlamasını engellemesi gerekirdi
Her defasında böyle pat diye durduruyorlar
Bıktım gerçekten
Ben de zaten ayda 1 tane ya oluyo ya olmuyo
Bu diğer insanların büyümüyor mu nasıl önlem alıpta transfer oluyor
Neden bana bu kadar eziyet ediyorlar bıktım artık

Hadi zamanı geçtim bu yumurta gözüküyordu her kontrolde öncesinde çatlamasını engellemesi gerekirdi
Bıktım gerçekten
Şimdi bidahaki aya mı kaldı😒

Bıktım gerçekten
Şimdi ne olacak bebeğim peki süreç olarak bu doktorları gerçekten anlamıyorum insanlarla oyun oynuyorlar sanki nasıl düşünmüyorlar böyle ihtimal olacağını of ya 😐🙄

Şimdi bidahaki aya mı kaldı😒

Şimdi ne olacak bebeğim peki süreç olarak bu doktorları gerçekten anlamıyorum insanlarla oyun oynuyorlar sanki nasıl düşünmüyorlar böyle ihtimal olacağını of ya 😐🙄
Öbür aya kalması mı olay ne ben anlamadm
Geçen ay benim rahim kalınlığı 7.5 geçemedi E2 de yükselmesi diye ben devam etmek istemedim yumurta da yoktu o zaman

Çıldırcam

Öbür ayda hadi iğneyle yumurtayı baskıladı ki her zaman yumurtam olmuyo
Yine rahim kalınlaşmazsa yine E2 yükselmezse

Bi insan bu kadar boktan Bi süreci olamaz ya

İğne adet olmayı engelliyomış geçici menepoza sokuyomuş öyle yazıyo burda
Ki öyleyse aynı zamanda tarlusal kullandırıp adet başlatmak niyetse

Ya benim kendiliğinden gebeliğim oluşursa yumurta çatladı ilişki oldu o zaman nolcak

Ben sıyırmak üzereyim

Öbür aya kalması mı olay ne ben anlamadm
Geçen ay benim rahim kalınlığı 7.5 geçemedi E2 de yükselmesi diye ben devam etmek istemedim yumurta da yoktu o zaman

Çıldırcam

Öbür ayda hadi iğneyle yumurtayı baskıladı ki her zaman yumurtam olmuyo
Yine rahim kalınlaşmazsa yine E2 yükselmezse

Bi insan bu kadar boktan Bi süreci olamaz ya

İğne adet olmayı engelliyomış geçici menepoza sokuyomuş öyle yazıyo burda
Ki öyleyse aynı zamanda tarlusal kullandırıp adet başlatmak niyetse

Ya benim kendiliğinden gebeliğim oluşursa yumurta çatladı ilişki oldu o zaman nolcak

Ben sıyırmak üzereyim
Allah yardımcın olsun kuzum gerçekten sıyırmalık olay 😔😔😔

Back