• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ederimm kuzumm sen nasılsınnnnn
İyiitm kuzum çok şükür yaa🤗
Bende gördüm orayıda nasıl memnunmusun canım. Olmazsa orayada giderim. Beylikdüzü medicana ile bahçeciye aldım aldım cumartesine randevu. Öbür cumarteside şişli memorial 😅😅
Memnunum gibi sonuca varırsam daha da menmuun olcam ama 🤭
Bahçecide kime gidicen
Sabri cavkaytara baktın mı

Bahçecide çok pahalı haa kızzz uçmuş orası 😒
Daha tam fiyat konuşmadıkta muayene 900müş kuzum. Ben beylikdüzünden yanayım şuan ilk oraya gidicez oradaki doktor aklımıza yatacak leyler söylerse gitmem bile belki bahçeciye. Cünkü yakınlık olarakta beylikdüzü aklıma yatıyor eşim gelemediği zamnlarda bile ben giderim

• Beğen
Reactions: Jou
İyiitm kuzum çok şükür yaa🤗

Memnunum gibi sonuca varırsam daha da menmuun olcam ama 🤭
Bahçecide kime gidicen
Sabri cavkaytara baktın mı
Rabbim inşallah emeğinin kaeşılığını versin kuzum. Mehmet reşit asoğluna aldım direk. Ama sonra güvenc karlıkayayamı alsaydım diye bir düşündüm ama kalsın şimdilik bakalım

Daha tam fiyat konuşmadıkta muayene 900müş kuzum. Ben beylikdüzünden yanayım şuan ilk oraya gidicez oradaki doktor aklımıza yatacak leyler söylerse gitmem bile belki bahçeciye. Cünkü yakınlık olarakta beylikdüzü aklıma yatıyor eşim gelemediği zamnlarda bile ben giderim
Aynennn bende öyle düşünmüştüm bahçeci diye amaa gücüme yetmezdi muayeneside çoktu o zaman şimdi dahada dudak ucuklattı resmenn sen gidebileceğin yere git hem zorlanmazsın yanii iyi düşünmüşsün💜

Aynennn bende öyle düşünmüştüm bahçeci diye amaa gücüme yetmezdi muayeneside çoktu o zaman şimdi dahada dudak ucuklattı resmenn sen gidebileceğin yere git hem zorlanmazsın yanii iyi düşünmüşsün💜
Şuan şifamız olacak doktoru bulmak amacımız gözümüz para görmüyor kuzum valla ya. Medicanada kayınvalidemin gelini tüp bebek yaptırdı çok memnundu. Ondan gitcem bakalım. Umarım direk tüp bebek demez başka bir çözüm önerir de hiç gitmem başka yere

Şuan şifamız olacak doktoru bulmak amacımız gözümüz para görmüyor kuzum valla ya. Medicanada kayınvalidemin gelini tüp bebek yaptırdı çok memnundu. Ondan gitcem bakalım. Umarım direk tüp bebek demez başka bir çözüm önerir de hiç gitmem başka yere
Aynennn kuzu ona göre kafana nasıl yatarsa artıkk tabii para gözümüz dönmüyorr biyandanda benim kisıtlıydı yapmam bile imkansız olurduda neyseki ogünü geçtim ya yoksa bitmiştim ben

benim arkadaşımın ikizleri oldu mucize gibi. bahçeciye gidiyordu 🥰

Aynennn kuzu ona göre kafana nasıl yatarsa artıkk tabii para gözümüz dönmüyorr biyandanda benim kisıtlıydı yapmam bile imkansız olurduda neyseki ogünü geçtim ya yoksa bitmiştim ben
Zor tabi kuzum ya valla çok şükür nasip oldu gerek kalmadı. Bakalım bizi neler bekliyor. Medicana da raporda olabiliyormuş ama bizi karşılarmı rapor onuda bilmiyorum

• Beğen
Reactions: Jou
Back