• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öbür aya kalması mı olay ne ben anlamadm
Geçen ay benim rahim kalınlığı 7.5 geçemedi E2 de yükselmesi diye ben devam etmek istemedim yumurta da yoktu o zaman

Çıldırcam

Öbür ayda hadi iğneyle yumurtayı baskıladı ki her zaman yumurtam olmuyo
Yine rahim kalınlaşmazsa yine E2 yükselmezse

Bi insan bu kadar boktan Bi süreci olamaz ya

İğne adet olmayı engelliyomış geçici menepoza sokuyomuş öyle yazıyo burda
Ki öyleyse aynı zamanda tarlusal kullandırıp adet başlatmak niyetse

Ya benim kendiliğinden gebeliğim oluşursa yumurta çatladı ilişki oldu o zaman nolcak

Ben sıyırmak üzereyim
Gerçekten sıyırmalık allah güç kuvvet versin kuzumm dicek bi kelime bulamıyorumm😔😔

Dünya kadınlar gününüz kutlu olsun kızlar 🌺🌷💐💜🌺🥰

giphy.webp

Teşekkürler kuzummmm😍😍😍 bütün çiçek hanımların günü kutlu olsunn :anne::anne::KK60::KK60:

İnşallaah canlarım ben de değerlendirme taraftarıyım dün ilişki oldu bugün de olsun diye düşünüyorum ama

Dr lucrin iğne ile tarlusal yazmış bunları yapacaksın yumurtlama yı engellicek dedi

Dedim ki ya normal gebelik oluşursa tarlusal ın zararı olmaz mı dedim
Normal Bi gebelik değerlendirmeyin bir embriyonuz var onu bekleyin dedi
Moralim daha çok bozuldu

Lucrin iğnesini de bulamıyoruz hiç Bi yerde
İğne yi bulursak onu yapsam da tarlusal a adet gününe kadar başlamasam nasıl olur bilmiyorım

Bi de estrofem e günlük devam etsem mi Bi tane olur da gebelik olursa

Çok moralim bozuldu

SN.07.03.2022 TARIHLI E-RECETE NUMARANIZ: - ILACLARINIZ: 1 ADET TARLUSAL 5 MG 12 TB , 1 ADET LUCRIN DEPOT 3.75 MG IM SC 1 AYLIK - ACIL SIFALAR DILERIZ B001

Reçete bu
Ya ben anlamıyorum cidden neden bu kadar zora sokuyorlar. Dediğin gibi madem öyle önceki gittiğinde yumurtayı orada gördün neden engel olmadın.
Benim transfer zamanında da yumurtalar vardı ama sonra kontrol etmedi. Hatta ben o çatlama akıntısını da gördüm ve değerlendirme de olmuştu. Kimse uyarmadı. Ha bakarsan buda yanlış
(düzeltme: şimdi aklıma geldi değerlere bakılıyor ya belki çatlamadı o yüzden bişey demediler)
Ama senin durumda yumurta çatlasın siz kesinlikle birlikte olmayın diye uyarı yapabilirdi. Neden iptal ediliyor
Gerçekten çok karışık durum olmuş kuzum o kadar haklısın ki ne diyeceğimi bilemedim
Bir de dediğin gibi doğal gebelik oluştu hadi tarlusal veriyor sana oda sıkıntı 😓
Valla ne diyeceğimi bilemedim kuzum ben

Ya ben anlamıyorum cidden neden bu kadar zora sokuyorlar. Dediğin gibi madem öyle önceki gittiğinde yumurtayı orada gördün neden engel olmadın.
Benim transfer zamanında da yumurtalar vardı ama sonra kontrol etmedi. Hatta ben o çatlama akıntısını da gördüm ve değerlendirme de olmuştu. Kimse uyarmadı. Ha bakarsan buda yanlış
(düzeltme: şimdi aklıma geldi değerlere bakılıyor ya belki çatlamadı o yüzden bişey demediler)
Ama senin durumda yumurta çatlasın siz kesinlikle birlikte olmayın diye uyarı yapabilirdi. Neden iptal ediliyor
Gerçekten çok karışık durum olmuş kuzum o kadar haklısın ki ne diyeceğimi bilemedim
Bir de dediğin gibi doğal gebelik oluştu hadi tarlusal veriyor sana oda sıkıntı 😓
Valla ne diyeceğimi bilemedim kuzum ben
Canım çok sıkıldı kurabiyem
Aret bey le mümkün değil irtibata geçmek
Kendi dr ma mesaj attım akşam sinirden
Madem çatlamaması gerekiyordu neden öncesinde engellenmesi diye

Diyor yumurtanın hemen çatlayacağı ı düşünmemiştik
İyi de yumurta son kontrolde 17 ml di
Ertesi gün çatladı yani 19 20 de
Bu erken Bi zaman mı Allah aşkına

İğneyi de bulamadık zaten dedim tanıdık Bi eczacı var sorayım isterseniz demiş

Ve bize hiç korunun demediler

İlk yumurta kontrole başladığımızda korunuyorduk niye korunuyorsunhz normal de olabilir demişlerdi

Şimdi de böyle diyorlar

Ne yapcam inan kafayı yicem

Bir gün ilişki oldu bugün 3.günü 6 7 gün bekleyip iğneyi bulursak o zaman mı yapsak gebelik belli olur mu ihtimal sonuçta

Canım çok sıkıldı kurabiyem
Aret bey le mümkün değil irtibata geçmek
Kendi dr ma mesaj attım akşam sinirden
Madem çatlamaması gerekiyordu neden öncesinde engellenmesi diye

Diyor yumurtanın hemen çatlayacağı ı düşünmemiştik
İyi de yumurta son kontrolde 17 ml di
Ertesi gün çatladı yani 19 20 de
Bu erken Bi zaman mı Allah aşkına

İğneyi de bulamadık zaten dedim tanıdık Bi eczacı var sorayım isterseniz demiş

Ve bize hiç korunun demediler

İlk yumurta kontrole başladığımızda korunuyorduk niye korunuyorsunhz normal de olabilir demişlerdi

Şimdi de böyle diyorlar

Ne yapcam inan kafayı yicem

Bir gün ilişki oldu bugün 3.günü 6 7 gün bekleyip iğneyi bulursak o zaman mı yapsak gebelik belli olur mu ihtimal sonuçta
Ya bu neyin kafası. Ne demek çatlayacağını düşünmedik hey Allahm ya
Çocuk oyuncağı mı bu
Ah kuzum valla çok haklısın ne desen ne yapsan çok haklısın o kadar emek harcanıyor. Biraz ciddiyet ya ne biçim yapıyorlar işlerini 😤😤
Şimdi bu iğne ne içinmiş canım

Ya bu neyin kafası. Ne demek çatlayacağını düşünmedik hey Allahm ya
Çocuk oyuncağı mı bu
Ah kuzum valla çok haklısın ne desen ne yapsan çok haklısın o kadar emek harcanıyor. Biraz ciddiyet ya ne biçim yapıyorlar işlerini 😤😤
Şimdi bu iğne ne içinmiş canım
İğne yumurta oluşmasını engellemek için sanırım geçici menepoza sokuyomuş tarlusal da adeti başlatsın diye sanırım
Ben zaten menepozla boğuşuyorum

Almicam ondan sonra sen ilaçlara uymuyon düzenli kullanmıyon o yüzden zorlaşıyor diyecekler

İğne yumurta oluşmasını engellemek için sanırım geçici menepoza sokuyomuş tarlusal da adeti başlatsın diye sanırım
Ben zaten menepozla boğuşuyorum

Almicam ondan sonra sen ilaçlara uymuyon düzenli kullanmıyon o yüzden zorlaşıyor diyecekler
Ya zaten oluşmuş yumurta 😤 valla ben burada sinir oldum inan balım

Ne yapim ben şimdi 🥺

İnşallaah iğne bulunmaz da normal adeti beklemem gerekir

Bi de yumurtam çatladı biliyoruz bugün 3.gğn 11 gün sonra zaten adet olabilirim öyle değil mi tarlusal ne gerek var
Ben hiç bir şey anlamadım inan 😓
Yani dediğin gibi yumurta çatlamış artık adet gününü bekle gecikme yaşarsan gel bakalım ona göre tarlusal başlayalım falan dese anlarım da. Valla hiç bir şey anlamadım inan. Çok ihmalleri var senin embriyon İstanbul da mıydu balım
Şimdi buradaki gittiğin Dr o hastane ile mi anlaşmalı. Eğer öyle değilse başka doktora mı geçsen kaç ayını yediler böyle böyle

Back