• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahçeci var ya kuzum ona gidiyordu gidiyormuş yani. o zamanlar onu henüz tanımıyordum. çok uğraşmışlar Bahçeciyle buluşana kadar 😍 inşallah sana da umut olsun bebek olsun canım benimmm
İnşallah canımmbenim çok sağolasın Allah razı olsun rabbim sağlıklı nasio etsinnbu saatten sonra artık tek isteğüm o 😍🤲🏼🤗

Rabbim inşallah emeğinin kaeşılığını versin kuzum. Mehmet reşit asoğluna aldım direk. Ama sonra güvenc karlıkayayamı alsaydım diye bir düşündüm ama kalsın şimdilik bakalım

İnşallaah şifaya vesile Dr bulursun kuzum benim söylediğimde aklında bulunsun o da bahçecide sanırım ♥️
Ayyyy böyle görmek çok güzell seniii 🥲🥲
Yaaa umarım daha da iyi oluruz bitanem ♥️ ♥️ ♥️
Rabbim inşallah emeğinin kaeşılığını versin kuzum. Mehmet reşit asoğluna aldım direk. Ama sonra güvenc karlıkayayamı alsaydım diye bir düşündüm ama kalsın şimdilik bakalım
Ayyyy böyle görmek çok güzell seniii 🥲🥲

İnşallaah şifaya vesile Dr bulursun kuzum benim söylediğimde aklında bulunsun o da bahçecide sanırım ♥️

Olacakk bitanemm herkes nelerle hamile kalıyo senmi göremicenn 🤩🤩 bende kendim için dedim yok ben hamile kaalcak değillim mümkün değill ama bak oldu herşeyde bi hayır var elbetki sizde tadacaksınızzz amaa hamilelikhayal ettiğimiz gibi rahat gitmiyo 😂😂😂😂

Olmuyo ki işte sadece hamile kalınca olsa olmuyo ki benim sevincim kursağımda kalıyo iki ayda son buluyo😥
Düzeltme ederken birşeydaha ekledim kuzum
Yalnızz öyle düşünme düşünsene tamam tuttu istermiydin sağlıksız olsun allah sağlıksızkii onu nasip etmek istemiyor sana sağlıkklı birşekilde nasip etmek istiyorki böyle oluyor aslında bunu düşünerek hareket etmemiz gerekiirr

bende kendim için dedim yok ben hamile kaalcak değillim mümkün değill ama bak oldu herşeyde bi hayır var elbetki sizde tadacaksınızzz amaa hamilelikhayal ettiğimiz gibi rahat gitmiyo 😂😂😂😂

Düzeltme ederken birşeydaha ekledim kuzum
Yalnızz öyle düşünme düşünsene tamam tuttu istermiydin sağlıksız olsun allah sağlıksızkii onu nasip etmek istemiyor sana sağlıkklı birşekilde nasip etmek istiyorki böyle oluyor aslında bunu düşünerek hareket etmemiz gerekiirr

bende kendim için dedim yok ben hamile kaalcak değillim mümkün değill ama bak oldu herşeyde bi hayır var elbetki sizde tadacaksınızzz amaa hamilelikhayal ettiğimiz gibi rahat gitmiyo 😂😂😂😂
Hayırlısı kuzum
İnan ileri aşamaları hayal bile edemiyorum
Sağlıklı hayırlı olsun da nasip

• Beğen
Reactions: Jou

İnşallau canım benim. Rabbim hayırlı doktorlarla karşılaştırsın. Aklımda olcak çok teşekkür ederim🌺💜

kıs bu bahçeci doktorun ismi değil mi ahahahahh ben de bahçeci diyip duruyorum Cookiie Cookiie 😂
Merkezin adı bahçeci kuzum ama kurucusumu kim bilmiyorum soy adı bahçeci olan bie doktor var orada. Ben de onu dedin sandımm🤣

Back