Ahhh joummmm bu sürede neler yaptımmm akla gelebilecek herşeyi yaptım.Artık ilişki kısmından soğudum yanii şuan Türkiye de olsam direk tedaviye yoğunlaşırdım.Gene bana geldiler iştee bebeğimm amaann

Reactions: Jou
Ahhh joummmm bu sürede neler yaptımmm akla gelebilecek herşeyi yaptım.Artık ilişki kısmından soğudum yanii şuan Türkiye de olsam direk tedaviye yoğunlaşırdım.Gene bana geldiler iştee bebeğimm amaann
Amaaannnn ne üzülüyorsunn ben bile böyle şeyleri konuşmaya çok zorlanıyorum inann sen sorduğun için dediğin için dedim
Üzme kendini ummadığın anda olcak yalnızsın aklın hep onda çünkü senide çok iyi anlıyorum bende yalnızım biri doldursa evi diyodum hep amaa olacak herkesin nasıl oluyorsa allahh bigün sanada nasip etcek

Âmin âmin çok istiyorum artık hayallerimi yaşamak alışverişini yapmak istiyorum karnımda onu hissetmek istiyorum Sen de yaşamışsındır bu duyguların çoğunu kuzum Rabbim hayırlısını versin inşallah ne diyelim

Hepimizde içimizde bi yara yaşadık bende çok yaşadım seni çok iyi anlıyorum bitanemm ummadığın an gelecek herşey cok güzel olcak senin kalbini öperiimm

Aayyy dayımlara 940 gelmiş yaa halamlara 1500 anneme 600 biz buay bugidişle gene 350 400 gibi olur gibi geliyorr hep 40 da geçen ay çoğu 45 deydi ozaman havalar çokkötüydü
Evet ya bizimde cevrede herkese o civarlarda valla nasıl bir zam geldiyse

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…