How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Hepimizde içimizde bi yara yaşadık bende çok yaşadım seni çok iyi anlıyorum bitanemm ummadığın an gelecek herşey cok güzel olcak senin kalbini öperiimm💜
Gelsiinn jouum gelsiinnn💓💓💓 inşAllah rabbim en sağlıklı en hayırlısını versiin kuzummmm🤍🤍

Amiiinnnn güzell tinimmmm benimmm eee kalktınmı artıkk🤣
4ACEFA2B-BD5F-4EC5-BF6C-4380C0801B8D.jpeg

Şu şekildeyimm şimdi kalkıcamm bütün işleri yapıp mısır film yapıcam jouummmmm🥲🥰🥰

• Muhteşem
Reactions: Jou
sen napıyon yaptın mı yemeğini
Mercimeğim var dünden
Tel Şehriyeli bulgur etcem simdi yanına haşlanmış tavuk pilavla karıştırıcam didikleyip
Ortaya semizotu salata kocişe de makarna patates 😅 7 dede onu koyacam işe akşamada aşk mantık intikam dizim varr patlamış mısır eşliğinde 😋

Olma o şekildee herzaman hayata gülll bitanemm vallaha çarparum ağzınaa haaaa
O mısırr da bende etcem akşama aşk mantık intikam dizim var 🤤
😍😍 tamam tamam düzeleceğim bidenemm Ben de onları hep gece izliyorum burada anca düşüyor youtube ye kuzummm piss rüya çıksa gitse dizidennn
Aziz de var sonraa gönüldağı kalp yarası final yapıyor
Yeni dizi arıyorum:super::super:

• Muhteşem
Reactions: Jou
😍😍 tamam tamam düzeleceğim bidenemm Ben de onları hep gece izliyorum burada anca düşüyor youtube ye kuzummm piss rüya çıksa gitse dizidennn
Aziz de var sonraa gönüldağı kalp yarası final yapıyor
Yeni dizi arıyorum:super::super:
ben bıraktım kalp yarasını gönül dağı,alparslan, yargı ve mahkuma bakıyorum evde olursam 😁

Back