- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
bende yapmaya çalışırken zorlamış olabilirimZıkkımsıcalarr yaaaa edemedilermii neettilerr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende yapmaya çalışırken zorlamış olabilirimZıkkımsıcalarr yaaaa edemedilermii neettilerr
hemen gelirimTopluca bir tatile cıksak ne güzel olur
Yaa nasıl güzel oluuurrr periim hatta şöyle gemi turlarıylaa sıcak adalara gidelimTopluca bir tatile cıksak ne güzel olur
Gelsiinn jouum gelsiinnn inşAllah rabbim en sağlıklı en hayırlısını versiin kuzummmmHepimizde içimizde bi yara yaşadık bende çok yaşadım seni çok iyi anlıyorum bitanemm ummadığın an gelecek herşey cok güzel olcak senin kalbini öperiimm
Çok kötü allah yardımcımız olsunEvet ya bizimde cevrede herkese o civarlarda valla nasıl bir zam geldiyse
Amaanınnn iyi ettinn boşveeeerrrrr patrona kıyaakk olsunbende yapmaya çalışırken zorlamış olabilirim
Amiiinnnn güzell tinimmmm benimmm eee kalktınmı artıkkGelsiinn jouum gelsiinnn inşAllah rabbim en sağlıklı en hayırlısını versiin kuzummmm
sen napıyon yaptın mı yemeğiniAmaanınnn iyi ettinn boşveeeerrrrr patrona kıyaakk olsun
Amiiinnnn güzell tinimmmm benimmm eee kalktınmı artıkk
Mercimeğim var dündensen napıyon yaptın mı yemeğini
Olma o şekildee herzaman hayata gülll bitanemm vallaha çarparum ağzınaa haaaaEki Görüntüle 3009363
Şu şekildeyimm şimdi kalkıcamm bütün işleri yapıp mısır film yapıcam jouummmmm
ohhh miss gibiMercimeğim var dünden
Tel Şehriyeli bulgur etcem simdi yanına haşlanmış tavuk pilavla karıştırıcam didikleyip
Ortaya semizotu salata kocişe de makarna patates 7 dede onu koyacam işe akşamada aşk mantık intikam dizim varr patlamış mısır eşliğinde
Bugün pek bi doluyumohhh miss gibi
tamam tamam düzeleceğim bidenemm Ben de onları hep gece izliyorum burada anca düşüyor youtube ye kuzummm piss rüya çıksa gitse dizidennnOlma o şekildee herzaman hayata gülll bitanemm vallaha çarparum ağzınaa haaaa
O mısırr da bende etcem akşama aşk mantık intikam dizim var
ben bıraktım kalp yarasını gönül dağı,alparslan, yargı ve mahkuma bakıyorum evde olursamtamam tamam düzeleceğim bidenemm Ben de onları hep gece izliyorum burada anca düşüyor youtube ye kuzummm piss rüya çıksa gitse dizidennn
Aziz de var sonraa gönüldağı kalp yarası final yapıyor
Yeni dizi arıyorum
Bende valla şimdiden hazırlarım bavulumuhemen gelirim
Oyyy muhteşem olurr tinimmm ya keşke gercek olsaaYaa nasıl güzel oluuurrr periim hatta şöyle gemi turlarıylaa sıcak adalara gidelim
Amin canım benim artık bulaşık çamaşıe mak. Gece açıyorum bakalım faydası olucakmıÇok kötü allah yardımcımız olsun
Kelebeğim kalp yarası mahvettiler ya sırf merakımdan finalini o yüzden izliyorum diğerlerinede bir göz atayımben bıraktım kalp yarasını gönül dağı,alparslan, yargı ve mahkuma bakıyorum evde olursam
Nasılsınız çiçeklerJou
@karamel Latte
@HeLLaa
@ozo1907
@sebbo
@madammor
mavikelebek34
Pandora27
@Kahvem01
@Catlak-kurabiye
@coconatt
@MssPARE