- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.166
- 208
bende yapmaya çalışırken zorlamış olabilirimZıkkımsıcalarr yaaaa edemedilermii neettilerr![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende yapmaya çalışırken zorlamış olabilirimZıkkımsıcalarr yaaaa edemedilermii neettilerr![]()
hemen gelirimTopluca bir tatile cıksak ne güzel olur![]()
Yaa nasıl güzel oluuurrr periim hatta şöyle gemi turlarıylaa sıcak adalara gidelimTopluca bir tatile cıksak ne güzel olur![]()
Gelsiinn jouum gelsiinnnHepimizde içimizde bi yara yaşadık bende çok yaşadım seni çok iyi anlıyorum bitanemm ummadığın an gelecek herşey cok güzel olcak senin kalbini öperiimm![]()
Çok kötü allah yardımcımız olsunEvet ya bizimde cevrede herkese o civarlarda valla nasıl bir zam geldiyse![]()
Amaanınnn iyi ettinn boşveeeerrrrrbende yapmaya çalışırken zorlamış olabilirim![]()
Amiiinnnn güzell tinimmmm benimmm eee kalktınmı artıkkGelsiinn jouum gelsiinnninşAllah rabbim en sağlıklı en hayırlısını versiin kuzummmm
![]()
sen napıyon yaptın mı yemeğiniAmaanınnn iyi ettinn boşveeeerrrrrpatrona kıyaakk olsun
![]()
Amiiinnnn güzell tinimmmm benimmm eee kalktınmı artıkk![]()
Mercimeğim var dündensen napıyon yaptın mı yemeğini
Olma o şekildee herzaman hayata gülll bitanemm vallaha çarparum ağzınaa haaaaEki Görüntüle 3009363
Şu şekildeyimm şimdi kalkıcamm bütün işleri yapıp mısır film yapıcam jouummmmm![]()
ohhh miss gibiMercimeğim var dünden
Tel Şehriyeli bulgur etcem simdi yanına haşlanmış tavuk pilavla karıştırıcam didikleyip
Ortaya semizotu salata kocişe de makarna patates7 dede onu koyacam işe akşamada aşk mantık intikam dizim varr patlamış mısır eşliğinde
![]()
Bugün pek bi doluyumohhh miss gibi![]()
Olma o şekildee herzaman hayata gülll bitanemm vallaha çarparum ağzınaa haaaa
O mısırr da bende etcem akşama aşk mantık intikam dizim var![]()
ben bıraktım kalp yarasını gönül dağı,alparslan, yargı ve mahkuma bakıyorum evde olursamtamam tamam düzeleceğim bidenemm Ben de onları hep gece izliyorum burada anca düşüyor youtube ye kuzummm piss rüya çıksa gitse dizidennn
Aziz de var sonraa gönüldağı kalp yarası final yapıyor
Yeni dizi arıyorum![]()
Oyyy muhteşem olurr tinimmm ya keşke gercek olsaaYaa nasıl güzel oluuurrr periim hatta şöyle gemi turlarıylaa sıcak adalara gidelim![]()
Amin canım benim artık bulaşık çamaşıe mak. Gece açıyorum bakalım faydası olucakmıÇok kötü allah yardımcımız olsun
Kelebeğim kalp yarası mahvettiler ya sırf merakımdan finalini o yüzden izliyorum diğerlerinede bir göz atayımben bıraktım kalp yarasını gönül dağı,alparslan, yargı ve mahkuma bakıyorum evde olursam![]()
Nasılsınız çiçeklerJou
@karamel Latte
@HeLLaa
@ozo1907
@sebbo
@madammor
mavikelebek34
Pandora27
@Kahvem01
@Catlak-kurabiye
@coconatt
@MssPARE