4.30 canım5buçuktu demiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4.30 canım5buçuktu demiii
Yaaa bakk baya erken çıkıyorsun bide 8 saat çalışıyorsun galiba kuzuu4.30 canım
Bende Ankara'dan döndüm, hava çok güzel buradaGÜNAAAYYSSS
Hava berbat sular seller gidiyo burda
güya erken uyandım bime gitmek için yağmurdan çıkamıyorum
Lna16
Jou
D u t
bebeklinick
@HeLLaa
@bir mucizee
@Mervveeee
Noisy Girl
@ASSOSyal
@Kahvem01
Cookiie
@Catlak-kurabiye
ivit çok şükür canımm benim eşim de bi hafta cumartesi bi hafta pazar çalışıyo. hafta sonu sadece bir günümüz oluyor bizim deYaaa bakk baya erken çıkıyorsun bide 8 saat çalışıyorsun galiba kuzuu
Haftasonuda miss gibi dinleniyorsun ne güzell ya haftasonu tatil olanlar çok şanslı
Benimki cumarteside çalışıyor bi pazarı var yoruluyo anca dinleniyo barii cumartesi dinlenip pazar gezsek nerdeeee
Muhteşem bebegimmmivit çok şükür canımm benim eşim de bi hafta cumartesi bi hafta pazar çalışıyo. hafta sonu sadece bir günümüz oluyor bizim de
Gene bir sürü konuşulmuş ben yahu neyse birşey kaçırmamışım umarım joummmm ayılmaya çalışıyorumGunayyyyyssssss tiniiimmmm
Yaaaaaa sesin niye çıkmaydı diyorum bende sıpaaa döndün demekk bundan sonra bizimlesiinnBende Ankara'dan döndüm, hava çok güzel burada
Hemen perdeleri sıyırdım güneşin keyfine vrarak kitap okuyordum
Yohh yoohhh herzamanki gibi konuşmalarr bitanemm bomba olsa koyacam seni arayaGene bir sürü konuşulmuş ben yahu neyse birşey kaçırmamışım umarım joummmm ayılmaya çalışıyorum
yok kuzum karşıya geçeceğim kayınvalideyeMuhteşem bebegimmm
Şimdide akşama yemeği etcen
Oooo kv nerde de heleeeyok kuzum karşıya geçeceğim kayınvalideye
Ben de aynen öyleyim gene bir regl günü yaklaşması var zaten moralim bozukYohh yoohhh herzamanki gibi konuşmalarr bitanemm bomba olsa koyacam seni araya
Oohhh keyfini çıkarr 1 2 saat e kalkarsın ben bazen 1 saat yatakta dolanıyorum bazen 2 saat hemen acıkmıyorum çünkü
Hahahahahha negatifff çıktığı gibi kocana koş kucağına azucukk yiyişunnBu akşam yapıyorum aşkommmmm
A evet güneşliymiş yarın. Sabah yağmurlu gmsyeriyordu. Bizim burada yok yağmur şuan sen nerede yaşıyorsunyarın yağmur göstermiyo işten erken çıkayım dedim yağmur öyle bi yağıyo ki çıkamadım
Hahahahahaah yansın heceler Pelinsu geceler diyorsunHahahahahha negatifff çıktığı gibi kocana koş kucağına azucukk yiyişunn
Selam tinoşumSelaaammm kızlarımmm
Evet evet güneşmiş ben yalnuş biliyormuşumVallaha az önce baktım hepten güneş diyeyy
Perişiim aleyküm selaam napıyonn çiçeğimmmSelam tinoşum
İyiyim canımcım napıyım oturuyroum öyle hep aynı şeyler ay çok sıkıldımPerişiim aleyküm selaam napıyonn çiçeğimmm
Hayırrrr niye bozuyosun moralini illa adeti beklemen gerekmiyorkii benprogramda bi doktorda duydum yumurtlaman için veya bebek için adeti beklemene gerek yok yumurtan iyi olması önemli demişti doktorBen de aynen öyleyim gene bir regl günü yaklaşması var zaten moralim bozuk