- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
sorma hemde nasıl hiç kaçırmadan izlerdim ben onuKelebeğim kalp yarası mahvettiler ya sırf merakımdan finalini o yüzden izliyorum diğerlerinede bir göz atayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sorma hemde nasıl hiç kaçırmadan izlerdim ben onuKelebeğim kalp yarası mahvettiler ya sırf merakımdan finalini o yüzden izliyorum diğerlerinede bir göz atayım
çok şükür sen nasılsınNasılsınız çiçekler
Döndüm kuzumYaaaaaa sesin niye çıkmaydı diyorum bende sıpaaa döndün demekk bundan sonra bizimlesiinn
Ooooo harikasın vallaha kuzuutamam tamam düzeleceğim bidenemm Ben de onları hep gece izliyorum burada anca düşüyor youtube ye kuzummm piss rüya çıksa gitse dizidennn
Aziz de var sonraa gönüldağı kalp yarası final yapıyor
Yeni dizi arıyorum
Hahahahahaha kızzzz aynı bende haaa öyle ediyorumm 9 dan sonra çalıştırıyorumAmin canım benim artık bulaşık çamaşıe mak. Gece açıyorum bakalım faydası olucakmı
Oooo döndüğün gibide kitap iyi vallahaDöndüm kuzum
bugün döndüm daha öğlen 1-2 gibi
tabiiii evlenince hormonlar değişiyor aklın başka yerde oluyor hahahajahh kızzzzzzzz bekarlığa benzemiyor di mi senin heyecanını yerimmmm hamişimmmmm heyecana bir bebek oldu bizde heycan var ama bebek yokHahahah sorma kızz bekarken bukadar meraklı değildimm hiç aklım hep gezmekteydii
Habu kocam geldi girdi hayatıma yiyiştikk seviştuk evlendik verdim gittii pek bi heyecanlı oldu
Hea kız hormonlar değişiyor kadin oluyorsun iştee bebek konusunda olacak linoşummm herşeyin bi zamanı vardırrtabiiii evlenince hormonlar değişiyor aklın başka yerde oluyor hahahajahh kızzzzzzzz bekarlığa benzemiyor di mi senin heyecanını yerimmmm hamişimmmmm heyecana bir bebek oldu bizde heycan var ama bebek yok
İnşallah faydası olurHahahahahaha kızzzz aynı bende haaa öyle ediyorumm 9 dan sonra çalıştırıyorum
Haklısın hamişimmmm inşallah birgün mucizeler bulacak bizi de beybisiiii hemde sapına kadar kadınHea kız hormonlar değişiyor kadin oluyorsun iştee bebek konusunda olacak linoşummm herşeyin bi zamanı vardırr
İyiyim canım teşekkürler sen nasılsınNasılsınız çiçekler
Haha inşaallahhİnşallah faydası olur
Hahahahaah canımsınn yaa hep böyle gülün iştee kendinizi olumlu motive edin hepHaklısın hamişimmmm inşallah birgün mucizeler bulacak bizi de beybisiiii hemde sapına kadar kadın
İyi ki varsın hamişimm pozitifim ama senide böyle enerjik görünce daha da pozitif oluyorum ama arada dalgalı modlarımmm oluyorrrrr anlıkHahahahaah canımsınn yaa hep böyle gülün iştee kendinizi olumlu motive edin hep
Kendimizi motive ede ede kuruduk kızzzzzzzzHahahahaah canımsınn yaa hep böyle gülün iştee kendinizi olumlu motive edin hep
O bendede oluyorr beee bazen bi ağlıyorumm bi sinirleniyorumm bian bi fevri oluyorum iki dk yumuşuyorumm bugün yemekte eşim çok sinir etti benii bi sinirlendimm kendime geldimm hahaha kocim diyoo bi rahatladın sanki haa diyo hahahah adamda bi alemm bi rahatlama geldii yaniii hele helee senin pozitifine kurban olemm oll tabii şu hayatta herşey istediğimiz şeyler olmadan gitmicezz çünküİyi ki varsın hamişimm pozitifim ama senide böyle enerjik görünce daha da pozitif oluyorum ama arada dalgalı modlarımmm oluyorrrrr anlık
Kurumakk yoohhh yola devamm direne direne kazanacağuuuuzzzzzKendimizi motive ede ede kuruduk kızzzzzzzz
Yaaaa hamişimm benim aynen öyle hayal ettiğimiz ne varsa birgün gerçek olacak çiçeğim deliyiz biz deli arada bir tutuyor böyle dedilikler diyeydin eşine malum hamilelik sendromuO bendede oluyorr beee bazen bi ağlıyorumm bi sinirleniyorumm bian bi fevri oluyorum iki dk yumuşuyorumm bugün yemekte eşim çok sinir etti benii bi sinirlendimm kendime geldimm hahaha kocim diyoo bi rahatladın sanki haa diyo hahahah adamda bi alemm bi rahatlama geldii yaniii hele helee senin pozitifine kurban olemm oll tabii şu hayatta herşey istediğimiz şeyler olmadan gitmicezz çünkü
testim negatiffffffff beybisi şükürKurumakk yoohhh yola devamm direne direne kazanacağuuuuzzzzz
Sağolsunnn anlıyo vallahaaa halime gülüyo rahatladınmı tamamı diyo hahaahah bende tamam diyorummYaaaa hamişimm benim aynen öyle hayal ettiğimiz ne varsa birgün gerçek olacak çiçeğim deliyiz biz deli arada bir tutuyor böyle dedilikler diyeydin eşine malum hamilelik sendromu