How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Hahahah sorma kızz bekarken bukadar meraklı değildimm hiç aklım hep gezmekteydii 🤣🤣
Habu kocam geldi girdi hayatıma yiyiştikk seviştuk evlendik verdim gittii😀😀 pek bi heyecanlı oldu:KK8:
:KK70::KK70::KK70::KK70: tabiiii evlenince hormonlar değişiyor aklın başka yerde oluyor hahahajahh kızzzzzzzz bekarlığa benzemiyor di mi :KK8::KK8::KK8: senin heyecanını yerimmmm hamişimmmmm heyecana bir bebek oldu bizde heycan var ama bebek yok :confused::confused::confused:

:KK70::KK70::KK70::KK70: tabiiii evlenince hormonlar değişiyor aklın başka yerde oluyor hahahajahh kızzzzzzzz bekarlığa benzemiyor di mi :KK8::KK8::KK8: senin heyecanını yerimmmm hamişimmmmm heyecana bir bebek oldu bizde heycan var ama bebek yok :confused::confused::confused:
Hea kız hormonlar değişiyor kadin oluyorsun iştee bebek konusunda olacak linoşummm herşeyin bi zamanı vardırr 😘

Hea kız hormonlar değişiyor kadin oluyorsun iştee bebek konusunda olacak linoşummm herşeyin bi zamanı vardırr 😘
Haklısın hamişimmmm inşallah birgün mucizeler bulacak bizi de beybisiiii 🍒 ♥️💜🥰 hemde sapına kadar kadın 🤣🤣🤣🤣

• Muhteşem
Reactions: Jou
Hahahahaah canımsınn yaa hep böyle gülün iştee kendinizi olumlu motive edin hep
İyi ki varsın hamişimm pozitifim ama senide böyle enerjik görünce daha da pozitif oluyorum:KK8::KK8::KK8::KK8: ama arada dalgalı modlarımmm oluyorrrrr anlık 🤣🤣🤣

• Muhteşem
Reactions: Jou
İyi ki varsın hamişimm pozitifim ama senide böyle enerjik görünce daha da pozitif oluyorum:KK8::KK8::KK8::KK8: ama arada dalgalı modlarımmm oluyorrrrr anlık 🤣🤣🤣
O bendede oluyorr beee bazen bi ağlıyorumm bi sinirleniyorumm bian bi fevri oluyorum iki dk yumuşuyorumm bugün yemekte eşim çok sinir etti benii bi sinirlendimm kendime geldimm hahaha kocim diyoo bi rahatladın sanki haa diyo hahahah adamda bi alemm😀😀 bi rahatlama geldii yaniii :D hele helee senin pozitifine kurban olemm oll tabii şu hayatta herşey istediğimiz şeyler olmadan gitmicezz çünkü 💜

O bendede oluyorr beee bazen bi ağlıyorumm bi sinirleniyorumm bian bi fevri oluyorum iki dk yumuşuyorumm bugün yemekte eşim çok sinir etti benii bi sinirlendimm kendime geldimm hahaha kocim diyoo bi rahatladın sanki haa diyo hahahah adamda bi alemm😀😀 bi rahatlama geldii yaniii :KK70: hele helee senin pozitifine kurban olemm oll tabii şu hayatta herşey istediğimiz şeyler olmadan gitmicezz çünkü 💜
Yaaaa hamişimm benim ♥️🥲 aynen öyle hayal ettiğimiz ne varsa birgün gerçek olacak çiçeğim 😍🥰💜🌺 deliyiz biz deli arada bir tutuyor böyle dedilikler diyeydin eşine malum hamilelik sendromu 🤣🤣🤣🤣

Yaaaa hamişimm benim ♥️🥲 aynen öyle hayal ettiğimiz ne varsa birgün gerçek olacak çiçeğim 😍🥰💜🌺 deliyiz biz deli arada bir tutuyor böyle dedilikler diyeydin eşine malum hamilelik sendromu 🤣🤣🤣🤣
Sağolsunnn anlıyo vallahaaa halime gülüyo rahatladınmı tamamı diyo hahaahah bende tamam diyorumm 😂😂

Back