- 25 Ağustos 2019
- 61.098
- 114.012
- 698
- 30
Buay daha gelmediiAy soröa sorma canım kaç geldi size
Geçen ay 450 geldi bana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buay daha gelmediiAy soröa sorma canım kaç geldi size
Oy oy maşallah canım bizimde 350 geldi. En düşük bize cevremdeBuay daha gelmedii
Geçen ay 450 geldi bana
Oooo genede iyi gelmiş vallahaaOy oy maşallah canım bizimde 350 geldi. En düşük bize cevremde
İştr çok kapatıyorum kuzu ben ya gündüzleri genelde kapalı. Diyorlar kapat aç daha çok gelir diye. Ama sıcak evin içi duramıyorum napıyım. Birde kapı cam açıyorum havalansın ev diye gündüz çoğu zaman açık. E öyle olunca daha çok çalışıyor kombi. Bende çok soğuk havalar haric gündüz hep kapalı. Alşamları üşürsek aşıyoruzOooo genede iyi gelmiş vallahaa
Aslındaaa yalan o ya kapatıp açmak çok geliyo diyolar yaaa aksine sadece petek için devredışıya alıyorsun hepten kombiyi kapatmıyon hoş sonuçta o zaman çok gelirr bende yapıyordum arada hiçte öyle olmuyodu yükselmedi bile az geliyodu iyi yapıyorsunn benim ev zor ısınıyor diye hep 40 da yanıyo kapatip akşam açsam cok geç ısınıyor sen iyi yapıyorsunnİştr çok kapatıyorum kuzu ben ya gündüzleri genelde kapalı. Diyorlar kapat aç daha çok gelir diye. Ama sıcak evin içi duramıyorum napıyım. Birde kapı cam açıyorum havalansın ev diye gündüz çoğu zaman açık. E öyle olunca daha çok çalışıyor kombi. Bende çok soğuk havalar haric gündüz hep kapalı. Alşamları üşürsek aşıyoruz
Seveni cok canımBugün gelcekti. Ben seviyorum ya ama olsaydı iyidi
Yani kuzu sonucta koca gün kombinin çalışıp aayacı döndürmesimi bir akşam döndürmesimiAslındaaa yalan o ya kapatıp açmak çok geliyo diyolar yaaa aksine sadece petek için devredışıya alıyorsun hepten kombiyi kapatmıyon hoş sonuçta o zaman çok gelirr bende yapıyordum arada hiçte öyle olmuyodu yükselmedi bile az geliyodu iyi yapıyorsunn benim ev zor ısınıyor diye hep 40 da yanıyo kapatip akşam açsam cok geç ısınıyor sen iyi yapıyorsunn
Yaniiii hepten kombiyi kapatsan fazla gelirr devredisiya almak baska yarin kismen gunesmiş hep hahahaha yarin uyandigim gibi kapatcam hepten bendeYani kuzu sonucta koca gün kombinin çalışıp aayacı döndürmesimi bir akşam döndürmesimi
Yağmurlu gösteriyordu yarında kuzum amaYaniiii hepten kombiyi kapatsan fazla gelirr devredisiya almak baska yarin kismen gunesmiş hep hahahaha yarin uyandigim gibi kapatcam hepten bende
yarın yağmur göstermiyo işten erken çıkayım dedim yağmur öyle bi yağıyo ki çıkamadımYağmurlu gösteriyordu yarında kuzum ama
Vallaha az önce baktım hepten güneş diyeyyYağmurlu gösteriyordu yarında kuzum ama
Gunayyyyyssssss tiniiimmmmSelaaammm kızlarımmm
Ulan hep şansunaaayarın yağmur göstermiyo işten erken çıkayım dedim yağmur öyle bi yağıyo ki çıkamadım
sorma. birde otururum bi yerde bi çay kahve içer keyif yapardım diyodum şansıma tüküremUlan hep şansunaaa
Hahahahah oda geççekkk geççeekk meççekkk falannnsorma. birde otururum bi yerde bi çay kahve içer keyif yapardım diyodum şansıma tükürem
ahahahaha geççek geççekHahahahah oda geççekkk geççeekk meççekkk falannn
Geççekkk biter yagmurda kızzzahahahaha geççek geççek
artık bitmesinin benim için bi anlamı yok zaten iş çıkış saatim geldiGeççekkk biter yagmurda kızzz
5buçuktu demiiiartık bitmesinin benim için bi anlamı yok zaten iş çıkış saatim geldi