- 25 Ağustos 2019
- 61.098
- 114.012
- 698
- 30
Oooo tabiii durmasınn geceleeerrrHahahahahaah yansın geceler Pelinsu geceler diyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oooo tabiii durmasınn geceleeerrrHahahahahaah yansın geceler Pelinsu geceler diyorsun
Hahahahaha yarinıda kurtardık deseneEvet evet güneşmiş ben yalnuş biliyormuşum
kız az değilsin he hamişşs,Oooo tabiii durmasınn geceleeerrr
Hadi yine iyiyizHahahahaha yarinıda kurtardık desene
Hahahah sorma kızz bekarken bukadar meraklı değildimm hiç aklım hep gezmekteydiikız az değilsin he hamişşs,
Aayyy dayımlara 940 gelmiş yaa halamlara 1500 anneme 600 biz buay bugidişle gene 350 400 gibi olur gibi geliyorr hep 40 da geçen ay çoğu 45 deydi ozaman havalar çokkötüydüHadi yine iyiyiz
Ahhh joummmm bu sürede neler yaptımmm akla gelebilecek herşeyi yaptım.Artık ilişki kısmından soğudum yanii şuan Türkiye de olsam direk tedaviye yoğunlaşırdım.Gene bana geldiler iştee bebeğimm amaannHayırrrr niye bozuyosun moralini illa adeti beklemen gerekmiyorkii benprogramda bi doktorda duydum yumurtlaman için veya bebek için adeti beklemene gerek yok yumurtan iyi olması önemli demişti doktor
Adetin 5ci gününden başlayıp ben ilişkiye girdim 3 gün peşpeşe ondan sonra 2 günde bir ettim hem yürüyüş ettim hem ogün değerlendirdim belki yunurtalarım hareketlenir diye istersen öylede dene ama olması allahtan tabiii nasip
Hakkatt sen nerelerdeydinn bugün cuma bitirdinmi evraklarıben geldim
Hepimizzz delirme noktasındayız perişimİyiyim canımcım napıyım oturuyroum öyle hep aynı şeyler ay çok sıkıldım
Amaaannnn ne üzülüyorsunn ben bile böyle şeyleri konuşmaya çok zorlanıyorum inann sen sorduğun için dediğin için dedimAhhh joummmm bu sürede neler yaptımmm akla gelebilecek herşeyi yaptım.Artık ilişki kısmından soğudum yanii şuan Türkiye de olsam direk tedaviye yoğunlaşırdım.Gene bana geldiler iştee bebeğimm amaann
Oh mis misBende Ankara'dan döndüm, hava çok güzel burada
Hemen perdeleri sıyırdım güneşin keyfine vrarak kitap okuyordum
Âmin âmin çok istiyorum artık hayallerimi yaşamak alışverişini yapmak istiyorum karnımda onu hissetmek istiyorum Sen de yaşamışsındır bu duyguların çoğunu kuzum Rabbim hayırlısını versin inşallah ne diyelimAmaaannnn ne üzülüyorsunn ben bile böyle şeyleri konuşmaya çok zorlanıyorum inann sen sorduğun için dediğin için dedim
Üzme kendini ummadığın anda olcak yalnızsın aklın hep onda çünkü senide çok iyi anlıyorum bende yalnızım biri doldursa evi diyodum hep amaa olacak herkesin nasıl oluyorsa allahh bigün sanada nasip etcek
yazıcı bozuldu iki gündür işlerim aksamıştı gecikmeli olarak yine aksadıHakkatt sen nerelerdeydinn bugün cuma bitirdinmi evrakları
Hadii yaa hemen halletmeleri lazımdı yazıcı işiyazıcı bozuldu iki gündür işlerim aksamıştı gecikmeli olarak yine aksadı
sorma yaptılar adamlar gidince yine takıldı cumadan sonra geri geldiler haftaya yine gelip bakacaklarHadii yaa hemen halletmeleri lazımdı yazıcı işi
Hepimizde içimizde bi yara yaşadık bende çok yaşadım seni çok iyi anlıyorum bitanemm ummadığın an gelecek herşey cok güzel olcak senin kalbini öperiimmÂmin âmin çok istiyorum artık hayallerimi yaşamak alışverişini yapmak istiyorum karnımda onu hissetmek istiyorum Sen de yaşamışsındır bu duyguların çoğunu kuzum Rabbim hayırlısını versin inşallah ne diyelim
Zıkkımsıcalarr yaaaa edemedilermii neettilerrsorma yaptılar adamlar gidince yine takıldı cumadan sonra geri geldiler haftaya yine gelip bakacaklar
Evet ya bizimde cevrede herkese o civarlarda valla nasıl bir zam geldiyseAayyy dayımlara 940 gelmiş yaa halamlara 1500 anneme 600 biz buay bugidişle gene 350 400 gibi olur gibi geliyorr hep 40 da geçen ay çoğu 45 deydi ozaman havalar çokkötüydü
Topluca bir tatile cıksak ne güzel olurHepimizzz delirme noktasındayız perişim