- 11 Ağustos 2013
- 6.523
- 24.153
- 548
O cikiletadan bana da kopar kiz☹
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O cikiletadan bana da kopar kiz☹
2 canım. Biri 13 aylik biri 12 yasında. Ikısıde erkek ellerinden oper.ama pardon sosyal mesafaaa temas neyin yokdu delmı
Kaç çocuk var canım
Afiyet olsun
Sen de bizim kafadansın haa
Tabi canım ınsanın bir ozelı vardır ayıp yahu maabbet bol halayda bool. Cok guzel baş çekerim yani halaydaHe PeRRieR de bizim kafadan bizde maabet bol bacim
Amın canım. Anam az yavas gıdın gııı takıp edemıyom gozum şaşı olduAllah bağışlasın
Ben bilmem ama elimi ayağımı sallaya sallya eşlik ederimTabi canım ınsanın bir ozelı vardır ayıp yahu maabbet bol halayda bool. Cok guzel baş çekerim yani halayda
Nerelisin canımBen bilmem ama elimi ayağımı sallaya sallya eşlik ederim
AlışAmın canım. Anam az yavas gıdın gııı takıp edemıyom gozum şaşı oldu
AnteeepppNerelisin canım
Bence sen horoncusunBen bilmem ama elimi ayağımı sallaya sallya eşlik ederim
Anam alışmak deel bir yandan oglan bir yandan bildirimler aaaaayhAlış
Anteeeppp
Benimkiler daha küçük ben napamAnam alışmak deel bir yandan oglan bir yandan bildirimler aaaaayh
Şimdi içtim canım resim çekmedim hoşgeldinnnn noldu da gittiniz yahuHadiyin kahveler caylar ; canlarim afiyetle keyifle insallah @Minnosmeliss D u t M Mevsim hep bahar sen sut ic kiz @Masalimsensin Niloyatospikk Eki Görüntüle 2819295
O nerden çıktı kız size ihanet etmem ben buraya yazmaya fırsatım olmuyor ayrı gönlüm sizle böyle laf hiç duymamışım olayım dutcumSen mi beğenmedin kız benim üslüüüübumu hoş buldum
Şaka yapıyom kız biliyom sen yapmazsın başka biri şikayet etmiş beniO nerden çıktı kız size ihanet etmem ben buraya yazmaya fırsatım olmuyor ayrı gönlüm sizle böyle laf hiç duymamışım olayım dutcum
Üçünüz birden gitmişsiniz şok oldum M Mevsim hep bahar sen de Hoşgeldin kuzumŞaka yapıyom kız biliyom sen yapmazsın başka biri şikayet etmiş beni
Canım benim nasılsın kuzuÜçünüz birden gitmişsiniz şok oldum M Mevsim hep bahar sen de Hoşgeldin kuzum
Hayatim ben geyikten gittimŞimdi içtim canım resim çekmedim hoşgeldinnnn noldu da gittiniz yahu
İyyim canım nolsun günlük rutin işler ben şikayet etsem açık açık söylerim iki yüzlülük yok benim hamurumda hele muhabbetini ettiğim insanlara yapacak karakterde biri değilim kuzumCanım benim nasılsın kuzu