- 11 Ağustos 2013
- 6.523
- 24.147
- 548
O cikiletadan bana da kopar kiz☹

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O cikiletadan bana da kopar kiz☹
2 canım. Biri 13 aylik biri 12 yasında. Ikısıde erkek ellerinden oper.ama pardon sosyal mesafaaa temas neyin yokdu delmı![]()
Kaç çocuk var canım
Afiyet olsun
Sen de bizim kafadansın haa![]()
Tabi canım ınsanın bir ozelı vardır ayıp yahu
Amın canım. Anam az yavas gıdın gııı takıp edemıyom gozum şaşı olduAllah bağışlasın![]()
Ben bilmem ama elimi ayağımı sallaya sallya eşlik ederimTabi canım ınsanın bir ozelı vardır ayıp yahumaabbet bol halayda bool. Cok guzel baş çekerim yani halayda
![]()
Nerelisin canımBen bilmem ama elimi ayağımı sallaya sallya eşlik ederim![]()
AlışAmın canım. Anam az yavas gıdın gııı takıp edemıyom gozum şaşı oldu![]()
AnteeepppNerelisin canım
Bence sen horoncusunBen bilmem ama elimi ayağımı sallaya sallya eşlik ederim![]()
Anam alışmak deel bir yandan oglan bir yandan bildirimler aaaaayhAlış
Anteeeppp![]()
Benimkiler daha küçük ben napamAnam alışmak deel bir yandan oglan bir yandan bildirimler aaaaayh![]()
Şimdi içtim canım resim çekmedimHadiyin kahveler caylar ; canlarim afiyetle keyifle insallah@Minnosmeliss
D u t M Mutluuu06 sen sut ic kiz
@Masalimsensin
Niloyatospikk Eki Görüntüle 2819295
O nerden çıktı kızSen mi beğenmedin kız benim üslüüüübumuhoş buldum
Şaka yapıyom kızO nerden çıktı kızsize ihanet etmem ben
buraya yazmaya fırsatım olmuyor ayrı gönlüm sizle böyle laf hiç duymamışım olayım dutcum
![]()
Canım benim
Hayatim ben geyikten gittimŞimdi içtim canım resim çekmedimhoşgeldinnnn
noldu da gittiniz yahu
İyyim canım nolsun günlük rutin işler ben şikayet etsem açık açık söylerim iki yüzlülük yok benim hamurumda hele muhabbetini ettiğim insanlara yapacak karakterde biri değilim kuzumCanım benimnasılsın kuzu