- 18 Kasım 2020
- 20.570
- 49.642
- 548
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım renksiz de gelsin deKahvelerimizi yapalım bir saat belirleyelim burada olalım
Gı hıc deme yaaa bannamışlar bacısu kocamı haketmıyorum adlı konu varya.hanı bilmem kac kısilige burunuyomus kadın. Orda biri konu sahibi neredesin demıs. Bende 99999 ci kişilikte yazdım diye mune pıçakladı beniHe bi bakim acı mı tatlı mı PeRRieR sen niye gittin seni de banlı gördüm geçen
geçmiş olsun sana da hoş geldin banlananlar klubüneGı hıc deme yaaa bannamışlar bacısu kocamı haketmıyorum adlı konu varya.hanı bilmem kac kısilige burunuyomus kadın. Orda biri konu sahibi neredesin demıs. Bende 99999 ci kişilikte yazdım diye mune pıçakladı beni
He bi bakim acı mı tatlı mı PeRRieR sen niye gittin seni de banlı gördüm geçen
Merabayn kızlarr. Anam ne hos gızlarsınız gııı maşallah benim arkadaslarımaHoooş buldumm
Hooş geldin canım
O hangı grup kız. Nasıl bi grupmuş ki şikayet etseydin.Merabayn kızlarr. Anam ne hos gızlarsınız gııı maşallah benim arkadaslarıma
Gecen gunlerde bir geyığe gırdım diye kıyamet koptu bılıyomusunuz. neymıs kendi gruplarndan başkaları giremezmiş. Ne lakayıtlıgım kaldı ne Baska bıseyım.bacım dedım dıye olay koptu dusunun o yuzden sızın sıcaklıgınız hosuma gitti sagolsun kızlar Dunyada iyi insan da cok
Anaa ondan da mı gidiliyonası banlanır adlı araştırmam röportajınız için teşekkürler efendimGı hıc deme yaaa bannamışlar bacısu kocamı haketmıyorum adlı konu varya.hanı bilmem kac kısilige burunuyomus kadın. Orda biri konu sahibi neredesin demıs. Bende 99999 ci kişilikte yazdım diye mune pıçakladı beni
O neymiş öyle kız aman kapılarına kilit vursunlar o zamanMerabayn kızlarr. Anam ne hos gızlarsınız gııı maşallah benim arkadaslarıma
Gecen gunlerde bir geyığe gırdım diye kıyamet koptu bılıyomusunuz. neymıs kendi gruplarndan başkaları giremezmiş. Ne lakayıtlıgım kaldı ne Baska bıseyım.bacım dedım dıye olay koptu dusunun o yuzden sızın sıcaklıgınız hosuma gitti sagolsun kızlar Dunyada iyi insan da cok
Saçmalık yaa babalarının yeri miAnaa ondan da mı gidiliyonası banlanır adlı araştırmam röportajınız için teşekkürler efendim
O neymiş öyle kız aman kapılarına kilit vursunlar o zaman
Yani sonuçta herkese açık aman değişik ya ben çözemedim insanlar arası ilişkiyiSaçmalık yaa babalarının yeri mi
Bacım bizde herkez serbest biz sıcak kanlı insanlarız . İnsan olan herkese kapımız açıkYani sonuçta herkese açık aman değişik ya ben çözemedim insanlar arası ilişkiyi
Kız bunf3 ne var ya Şu bilmem neyin dudiş günlüğü var millet orada +18 gidiyor hiç banlanan yokGı hıc deme yaaa bannamışlar bacısu kocamı haketmıyorum adlı konu varya.hanı bilmem kac kısilige burunuyomus kadın. Orda biri konu sahibi neredesin demıs. Bende 99999 ci kişilikte yazdım diye mune pıçakladı beni
Saçmalık bizim kapımız herkese açık canımMerabayn kızlarr. Anam ne hos gızlarsınız gııı maşallah benim arkadaslarıma
Arada dürtün beni ben çalışıyorum dalıyorum işeTamam canım renksiz de gelsin de
Kolay gelsin canımArada dürtün beni ben çalışıyorum dalıyorum işe
Teşekkür ederim dutumKolay gelsin canım
Off sorma ya gece rüyama girmiş beni o gruba almışlarliseden arkadaşlarım da burada oluyormuş eyvah diyorum rezil oldum valla ben isteyerek girmedim buraya bi dolu mesaj geliyordu dün o topiği gözardı etmek die bişey var mı ona uğraşıyordum ondan etkilenmişim herhaldeKız bunf3 ne var ya Şu bilmem neyin dudiş günlüğü var millet orada +18 gidiyor hiç banlanan yok
Ahahahahhah totoş açıkta kalmışOff sorma ya gece rüyama girmiş beni o gruba almışlarliseden arkadaşlarım da burada oluyormuş eyvah diyorum rezil oldum valla ben isteyerek girmedim buraya bi dolu mesaj geliyordu dün o topiği gözardı etmek die bişey var mı ona uğraşıyordum ondan etkilenmişim herhalde
Sorma sormaAhahahahhah totoş açıkta kalmış
Hava da serin malumSorma sorma