- 11 Ağustos 2013
- 6.523
- 24.153
- 548
Yarasin minnosuma seker atma ama mmalum fit kalacazzzteşekkür ederim dutum sanada şifa olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarasin minnosuma seker atma ama mmalum fit kalacazzzteşekkür ederim dutum sanada şifa olsun
He ya soyle kopmalik emojiler lazim ki bizeYa ama halay emojisi olsa nasıl güzel olur
2017 den beri 0 şeker aşkımYarasin minnosuma seker atma ama mmalum fit kalacazzz
He ya soyle kopmalik emojiler lazim ki bize
Bende giderim sanıyordum da gitmemişim sonra sustum tısrtımHayatim ben geyikten gittim
Kızz şeker anne napıyon bakalım nasılsınHoşbulduk kuzum
Çalışıyorum kuzum çok şükür sen nasılsın darısı sana inşallahKızz şeker anne napıyon bakalım nasılsın
Kolay gelsin canım benim. İnşallah inşallah keseyi görmeye ne zaman gitcenÇalışıyorum kuzum çok şükür sen nasılsın darısı sana inşallah
Haftaya kuzum inşallah Rabbim nasip etsin hem heyecan hem korku hayırlı şekilde kesesini görüp kalbini de duyayım inşallah .Kolay gelsin canım benim. İnşallah inşallah keseyi görmeye ne zaman gitcen
Ayy inşallah inşallah canım bizle de paylaşHaftaya kuzum inşallah Rabbim nasip etsin hem heyecan hem korku hayırlı şekilde kesesini görüp kalbini de duyayım inşallah .
susmayana bannnAyy inşallah inşallah canım bizle de paylaş
Hahah ama susamıyorum hakim hanım
Sizler gelince benim enerji tavan yaptıBöğünn bizim bu enerci nolcek
Bikaç gündür işlerim vardı pek keyfim de yoktu canım 1 haftadır baktım emoji koydum geçtim öyle canımtospikim eskisi gibi aktf olmuyorsun ki denk glemiyorum sana
Sen bana söyle ben seni öperim moralin düzelirBikaç gündür işlerim vardı pek keyfim de yoktu canım 1 haftadır baktım emoji koydum geçtim öyle canım
Ay sağol canım benim siz bitanesinizçok duygulandımSen bana söyle ben seni öperim moralin düzelir
sende bir tanesin canım tospiğimAy sağol canım benim siz bitanesinizçok duygulandım
Spor yap dedikodu yapBöğünn bizim bu enerci nolcek
Can tosspiikAy sağol canım benim siz bitanesinizçok duygulandım
Hahahahaha ulan otobusteyim gulemiomdaSpor yap dedikodu yap
Can tosspiik