- 16 Aralık 2019
- 20.977
- En iyi cevaplar
- 1
- 83.215
- 598
- 32
Hooş geldin cicişKızlar naberben geldim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hooş geldin cicişKızlar naberben geldim
Hoşbulduk canımHooş geldin ciciş![]()
Kız ben girdim anladım zaten ne olduğu hemen çoltomm onu bilmiyorum vallahOff sorma ya gece rüyama girmiş beni o gruba almışlarliseden arkadaşlarım da burada oluyormuş eyvah diyorum rezil oldum valla ben isteyerek girmedim buraya
bi dolu mesaj geliyordu
dün o topiği gözardı etmek die bişey var mı ona uğraşıyordum ondan etkilenmişim herhalde
![]()
Sağol canım ondan şeyettim zaten daldım içeriSaçmalık bizim kapımız herkese açık canım![]()
Kahveni kap gel bakemSağol canım ondan şeyettim zaten daldım içeri![]()
Ben birazdan katılıcam kahvemle öğle yemeği saatim geliyorHadiyin kahveler caylar ; canlarim afiyetle keyifle insallah![]()
Minnosprenses
D u t M Mutluuu06 sen sut ic kiz
![]()
Catlak-kurabiye
Niloyatospikk Eki Görüntüle 2819295
Her zaman buyur kahveni al gelSağol canım ondan şeyettim zaten daldım içeri![]()
Evin manzarası çok güzelmiş parka bakıyor demiHadiyin kahveler caylar ; canlarim afiyetle keyifle insallah![]()
Minnosprenses
![]()
Catlak-kurabiye
Yokk valla hec girmem o konulara gerenk yok demı bacım biz maabbet edek fıkra anlatak cay kahve neyin gorselı atakKız bunf3 ne var yaŞu bilmem neyin dudiş günlüğü var millet orada +18 gidiyor hiç banlanan yok
Evet canim oglus simdi disarda havalar sogumadan oynasin cocuk dedim..Evin manzarası çok güzelmiş parka bakıyor demi![]()
Oğlan fırsat verirse her daim kahve degıl sadece.Her zaman buyur kahveni al gel![]()
Benim de yaniyo sigara suan ama sigarayi sansurleyek bacim mazallah biri sikayet falan derOğlan fırsat verirse her daim kahve degıl sadece. sigarasız olmaz. Olmaz olmaz sigarasız olmaz sigarasız olmaz![]()
Kaç çocuk var canımOğlan fırsat verirse her daim kahve degıl sadece.olmaz. Olmaz olmaz olmaz olmaz
![]()
Afiyet olsunHadiyin kahveler caylar ; canlarim afiyetle keyifle insallah![]()
Minnosprenses
![]()
Catlak-kurabiye
Sen de bizim kafadansın haaYokk valla hec girmem o konulara gerenk yok demı bacım biz maabbet edek fıkra anlatak cay kahve neyin gorselı atakheee bazende halay cekek tilililili
![]()
Çok severim bende o manzarayı yaEvet canim oglus simdi disarda havalar sogumadan oynasin cocuk dedim..