- 16 Aralık 2019
- 20.523
- 1
- 82.188
- 598
- 32
Hooş geldin cicişKızlar naber ben geldim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hooş geldin cicişKızlar naber ben geldim
Hoşbulduk canımHooş geldin ciciş
Kız ben girdim anladım zaten ne olduğu hemen çoltomm onu bilmiyorum vallahOff sorma ya gece rüyama girmiş beni o gruba almışlarliseden arkadaşlarım da burada oluyormuş eyvah diyorum rezil oldum valla ben isteyerek girmedim buraya bi dolu mesaj geliyordu dün o topiği gözardı etmek die bişey var mı ona uğraşıyordum ondan etkilenmişim herhalde
Sağol canım ondan şeyettim zaten daldım içeriSaçmalık bizim kapımız herkese açık canım
Kahveni kap gel bakemSağol canım ondan şeyettim zaten daldım içeri
Ben birazdan katılıcam kahvemle öğle yemeği saatim geliyorHadiyin kahveler caylar ; canlarim afiyetle keyifle insallah Minnosprenses D u t M Mevsim hep bahar sen sut ic kiz Catlak-kurabiye Niloyatospikk Eki Görüntüle 2819295
Her zaman buyur kahveni al gelSağol canım ondan şeyettim zaten daldım içeri
Evin manzarası çok güzelmiş parka bakıyor demiHadiyin kahveler caylar ; canlarim afiyetle keyifle insallah Minnosprenses D u t M Mevsim hep bahar sen sut ic kiz Catlak-kurabiye Niloyatospikk Eki Görüntüle 2819295
Yokk valla hec girmem o konulara gerenk yok demı bacım biz maabbet edek fıkra anlatak cay kahve neyin gorselı atak heee bazende halay cekek tililililiKız bunf3 ne var ya Şu bilmem neyin dudiş günlüğü var millet orada +18 gidiyor hiç banlanan yok
Evet canim oglus simdi disarda havalar sogumadan oynasin cocuk dedim..Evin manzarası çok güzelmiş parka bakıyor demi
Oğlan fırsat verirse her daim kahve degıl sadece. olmaz. Olmaz olmaz olmaz olmazHer zaman buyur kahveni al gel
Benim de yaniyo sigara suan ama sigarayi sansurleyek bacim mazallah biri sikayet falan der malum yasakli kelime tv de bileemojisini kullanabilirik ama madem varOğlan fırsat verirse her daim kahve degıl sadece. sigarasız olmaz. Olmaz olmaz sigarasız olmaz sigarasız olmaz
Kaç çocuk var canımOğlan fırsat verirse her daim kahve degıl sadece. olmaz. Olmaz olmaz olmaz olmaz
Afiyet olsunHadiyin kahveler caylar ; canlarim afiyetle keyifle insallah Minnosprenses D u t M Mevsim hep bahar sen sut ic kiz Catlak-kurabiye Niloyatospikk Eki Görüntüle 2819295
Sen de bizim kafadansın haaYokk valla hec girmem o konulara gerenk yok demı bacım biz maabbet edek fıkra anlatak cay kahve neyin gorselı atak heee bazende halay cekek tilililili
Çok severim bende o manzarayı yaEvet canim oglus simdi disarda havalar sogumadan oynasin cocuk dedim..