- 23 Ocak 2016
- 33.236
- 49.490
- 598
Burası var ya geyikHayatim ben geyikten gittim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burası var ya geyikHayatim ben geyikten gittim![]()
Beni bıraktılar yalnız
Senxm bitanesin bilion dimiİyyim canım nolsun günlük rutin işler ben şikayet etsem açık açık söylerim iki yüzlülük yok benim hamurumda hele muhabbetini ettiğim insanlara yapacak karakterde biri değilim kuzum
Yaaa bi konu vardi dalgaya aldik sonra dalgalara kapildik gettik sahsim adina ben gittim yaniBurası var ya geyik![]()
Adammmsııınİyyim canım nolsun günlük rutin işler ben şikayet etsem açık açık söylerim iki yüzlülük yok benim hamurumda hele muhabbetini ettiğim insanlara yapacak karakterde biri değilim kuzum
Kendi kendini banlataydın Mune dayanamıyorum beni de alBeni bıraktılar yalnız![]()
Siz de öylesiniz canım benimSenxm bitanesin bilion dimi![]()
tospikim eskisi gibi aktf olmuyorsun ki denk glemiyorum sanaKendi kendini banlataydın Mune dayanamıyorum beni de aldiyeydin ben varım ya kız
![]()
Hoşbulduk kuzum
Yok kiz bi masumun daha kıyıma ugramasina gerek yohtuKendi kendini banlataydın Mune dayanamıyorum beni de aldiyeydin ben varım ya kız
![]()
Pabiciminnn dunyasiiiiii![]()
Şifa olsun bende birazdan cencefil çayı yapıcamBen çayıma aldım geldim pek aram yok çaylaEki Görüntüle 2819324
ah cağnımmmYok kiz bi masumun daha kıyıma ugramasina gerek yohtu![]()
teşekkür ederim dutum sanada şifa olsunŞ
Şifa olsun bende birazdan cencefil çayı yapıcam![]()
Ahey ahey aheeeeeyYalllaaaaaah tilililililililiiiiiiiiiii![]()
Ya ama halay emojisi olsa nasıl güzel olurAhey ahey aheeeeey![]()