- 18 Kasım 2020
- 20.570
- 49.641
- 548
Kız zaten yaparsın diyenden kork kesin o yapacak günahını alıyoruz bol nolBana da dediydi kendi daldı dedikoduya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız zaten yaparsın diyenden kork kesin o yapacak günahını alıyoruz bol nolBana da dediydi kendi daldı dedikoduya
Yaptı bileeeKız zaten yaparsın diyenden kork kesin o yapacak günahını alıyoruz bol nol
Ahahahah uyansın da sohbet edelim özledimYaptı bileee
O neyden yedi acaba banı kesin başka birşeydir rahat durmuyor ki bacım o dur diyorum durmuyorGünaydınnn hoşgeldinizz LaRisaCca gelmemiş daha
Bilmiyorum ki benim dua grupları bitsin bi ban da ben yiyemO neyden yedi acaba banı kesin başka birşeydir rahat durmuyor ki bacım o dur diyorum durmuyor
Günaydınnn inşallahKızlaar bende gelemmı Gunaydın mutlu sabahlar olsun ınsallah :)
Günaydın canım gel buyurKızlaar bende gelemmı Gunaydın mutlu sabahlar olsun ınsallah :)
Tadınamı bakıcanBilmiyorum ki benim dua grupları bitsin bi ban da ben yiyem
Ayy tişkör ederim oğlana kahvaltısını yaptırım hemen damlarımGünaydın canım gel buyur
bekliyoruzAyy tişkör ederim oğlana kahvaltısını yaptırım hemen damlarım
Hoşgeldiniz noldu da gittiniz yahuGünaydın bebitolar geldik geldik
Üsluptan gitmiş burada uslupsuz konuşmuş güyaHoşgeldiniz noldu da gittiniz yahu
Sen mi beğenmedin kız benim üslüüüübumu hoş buldumHoşgeldiniz noldu da gittiniz yahu
Hoooş buldummGünaydınnn hoşgeldinizz LaRisaCca gelmemiş daha
Hooş geldin canımKızlaar bende gelemmı Gunaydın mutlu sabahlar olsun ınsallah :)
Aynen oda banlanmış tı tadı acı bende 1 kez Banlandım sıkıntıdan patladımHe bi bakim acı mı tatlı mı PeRRieR sen niye gittin seni de banlı gördüm geçen
Niloya yazmıştı sana canım neden gittiniz diyeHoooş buldumm
Hooş geldin canım
Cevaplamıştım balımmNiloya yazmıştı sana canım neden gittiniz diye