Gene uyumuyolat denedikÇok kalabalığa girmeden çıkar oynat biraz yorulurlsrsa uyurlar
Aslında saat belirle benim yiğenlerim var üçüzler 11 diyince yataktalar gündüz 1 saat uyku ama çok hareketliler yoeuluyorlarGene uyumuyolat denedik
Afiyet olsun canım
Normalde en geç 9 da yatarlar bugün tozuttularAslında saat belirle benim yiğenlerim var üçüzler 11 diyince yataktalar gündüz 1 saat uyku ama çok hareketliler yoeuluyorlar
Saol balim pinar nereye gtti yaaaAfiyet olsun canım
Banlandı canım 6 nisanda gelecekSaol balim pinar nereye gtti yaaa
Çocukların enerjilerini hayranınımNormalde en geç 9 da yatarlar bugün tozuttular
Bana gınaaaa geldi artık sabah 5 buçuk da kalktık hala ayaktayız küçük sadece gün boyu 40 dk uyudu. Başım ağrıyor artık dayanamıyomÇocukların enerjilerini hayranınım
Ben de seni seviyorum canımMinnosprenses cansin. D u t sen de oyle iyi ki tanimisim. Biraz midem bulanmisti o yuzden bi sure bakmadim. Ama gereken yapilmali
Oyy seni de bebiklerini de operimBen de seni seviyorum canım
Bazen anlatmak istediğimizin dışında anlaşılabiliriz, olur, olacaktır, normaldir. Birbirimize kırılmayalım. Ne var 2 günlük dünyada ?hepimiz buraya gülüp eğlenmeye bilgi paylaşımına uğramaya geliyoruzOyy seni de bebiklerini de operim
Ne guzel insansinBazen anlatmak istediğimizin dışında anlaşılabiliriz, olur, olacaktır, normaldir. Birbirimize kırılmayalım. Ne var 2 günlük dünyada ?hepimiz buraya gülüp eğlenmeye bilgi paylaşımına uğramaya geliyoruzbirbirimizi sevelim ,kırmayalım
Canım arkadaşımmmMinnosprenses cansin. D u t sen de oyle iyi ki tanimisim. Biraz midem bulanmisti o yuzden bi sure bakmadim. Ama gereken yapilmali
Kiyamam sanaCanım arkadaşımmmkafam bi milyon oldu 3 saat sonra 24 saat uyanık olmuş olucam ve ben hala bebeyi sallıyorum uyumuyo ağlıyo sinirlerim boşaldı bende ağlıyorum.yorgunum uykusuzum başım ağrıyor. Sadece uyumak istiyorum 1 saat bile olsa
Bende sizleri çok sevdim kızlarKiyamam sana
Sabir sadece sabir ..
Gececek boyle dusun hicbirsey kalici degil..
En kotu anlar bile ve inan ki yasadim; birsekilde gecip gidiyor..
Sen guclusun
Hala uyumadı mı kuzum yaVe biz hala uyanığız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?