- 19 Kasım 2020
- 22.017
- 48.108
- 548
Günaydın avukatGünaydın kızlarbende seviyorum sizleri
AhahahahHahahahBugün de doktor olcam hıh
Hahah bugün de ben banlanıyormuşumAhahahahkız sonra fake diye adın çıkar dikkat et
Aman gözünü seveyim zaten bir kişi eksildik pınar garibim çok üzüldü kız doğum gününde BanlandıHahah bugün de ben banlanıyormuşumyok kız o anlık bir esprikti
He ya mune ablanın doğum günü hediyesi olduAman gözünü seveyim zaten bir kişi eksildik pınar garibim çok üzüldü kız doğum gününde Banlandı
Söylerim canım selamınıHe ya mune ablanın doğum günü hediyesi olduçok hassas dönemdeydi keşke hiç uğraşmayıp gözardı etseydi neyse slm söyle sıkmasın canını komik videolar izlesin onu mutlu edecek ne varsa onları yapsın
Aynen ne iyi olurduSöylerim canım selamınıbu gün izin günüymüş oysaki bizimle vakit geçirecek ah mune ah
TheKnack ben onun tek bir konusuna denk geldim o da çocuğu istemiyorum diyordur orada ama evet fake oldu çok belliymiş de biz anlamadıkAynen ne iyi olurdubende knackın eski konularına bakıyordum nası bi ruh hastasıymış kız Allah Allah
Hiç bir konusuna denk gelmedim inan onu durum yazılarında gördüm sadece girdiği polemikleri felan hiç görmedim çok sık takılmıyordum gözümden kaçmış iyi ki de kaçmışTheKnack ben onun tek bir konusuna denk geldim o da çocuğu istemiyorum diyordur orada ama evet fake oldu çok belliymiş de biz anlamadık
Tamam canım görüşürüzHiç bir konusuna denk gelmedim inan onu durum yazılarında gördüm sadece girdiği polemikleri felan hiç görmedim çok sık takılmıyordum gözümden kaçmış iyi ki de kaçmışaman neyse bütün uykumu dağıttım ya gidim az daha uyumaya çalışayım
Görüşürüz canımTamam canım görüşürüz
Yok gülüm ya sabah 6 da uyandı daha da uyanık başım çatlayacak gözlerim yuvasından çıkacak sanıyomHala uyumadı mı kuzum ya
GünaydınnGünaydın kızlarbende seviyorum sizleri
Biraz enişte basında sen uyu canım yaYok gülüm ya sabah 6 da uyandı daha da uyanık başım çatlayacak gözlerim yuvasından çıkacak sanıyom
Günaydınn
O da öyle diyodu. Totosunda pireler uçuşuyoBiraz enişte basında sen uyu canım ya
Eşin uyanınca ona baktı sen uyu biraz canımO da öyle diyodu. Totosunda pireler uçuşuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?