- 18 Kasım 2020
- 20.565
- 49.633
- 548
Kim tanıdık mıAy bi de bizimkininn tlf da saçma aapan bi mesaj gördüm canım sıkıldı bi kadınla mesajlaşmış kadın biraz saçma samimi geldi gerizekalı paçoz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kim tanıdık mıAy bi de bizimkininn tlf da saçma aapan bi mesaj gördüm canım sıkıldı bi kadınla mesajlaşmış kadın biraz saçma samimi geldi gerizekalı paçoz
Yok daha önce yoktu numarası adı sanı. Belli ki iş yerinden ve daha yeni acaba bana mı saçma geldi ki. Yani bizimki resmi durmuş da kadın böyle bi iç döküş yaşamış gibiKim tanıdık mı
İşle mi alakalı konuşulmuş canım hemen takma böyle takip et eşin resmi durmuş işte ne güzelYok daha önce yoktu numarası adı sanı. Belli ki iş yerinden ve daha yeni acaba bana mı saçma geldi ki. Yani bizimki resmi durmuş da kadın böyle bi iç döküş yaşamış gibi
Yok bizimkinin belinde fıtık var onun mr sonuçlarımı atmış kadının abisi dr muş galiba ona göstrmiş sonra da bi.iç.döküşİşle mi alakalı konuşulmuş canım hemen takma böyle takip et eşin resmi durmuş işte ne güzel
Yapma yaaa abi sokağa çıkma yasağının olduğu gün elektrik mi kesilir Allah için ya . Niye keseceklermiş pekiLaRisaCca bu gün kesilecek elektrik bizimkiler trafoda
Çok konuşan cinlerden demekki kafana takma hmen canımYok bizimkinin belinde fıtık var onun mr sonuçlarımı atmış kadının abisi dr muş galiba ona göstrmiş sonra da bi.iç.döküş
Arıza varmış mühendisler bakıyor merak etmeYapma yaaa abi sokağa çıkma yasağının olduğu gün elektrik mi kesilir Allah için ya . Niye keseceklermiş peki
Günaydın canımG Ü N O
Bana direkler değişecek dedi bir vatandaş. Direk değişeceğine neden yer altından geçmiyor acabaArıza varmış mühendisler bakıyor merak etme
Günaydın canım
Çok konuşan cinlerden demekki kafana takma hmen canım
Noldu canımAynen bi de bizimki hemenn herkesi kendi.gibi görür kadın da tekmiş heralde bura ezdirmem sizi olara falan demiş
Arkadaşça demiştir belkiAynen bi de bizimki hemenn herkesi kendi.gibi görür kadın da tekmiş heralde bura ezdirmem sizi olara falan demiş
Yeni yapıda kaplolsr alttan geçer bizimkiler koca direklere bakıyorBana direkler değişecek dedi bir vatandaş. Direk değişeceğine neden yer altından geçmiyor acaba
Ayy bizimkinin telfonun da mesajlaşma var da . Benim adamın belşnde fıtık var mr sonuçlarını bi kadına atmış anladığım kadarıyla abisi dr o da bu konu bitince gereksiz bi samimiyet kurmuş bizimki de belli ki kaçamamış sohbetten . Görememi istemediği bişey olsa silerdi yani. Tamamen kadının yellozluğuNoldu canım
Hiç bi arkadaşım bana böyle demediArkadaşça demiştir belki
Taş devri mübarek ,Yeni yapıda kaplolsr alttan geçer bizimkiler koca direklere bakıyor
Kuzum hiç üzülme eşinin niyeti belli neiçin yazdığı belli bazen karşı taraf gereğinden çok konuşarak kendini farketmeden bu duruma sokar ben yanlış birşey olduğunu sanmam bence seni seviyorAyy bizimkinin telfonun da mesajlaşma var da . Benim adamın belşnde fıtık var mr sonuçlarını bi kadına atmış anladığım kadarıyla abisi dr o da bu konu bitince gereksiz bi samimiyet kurmuş bizimki de belli ki kaçamamış sohbetten . Görememi istemediği bişey olsa silerdi yani. Tamamen kadının yellozluğu
Eşinin bir hatası yok güzelim sen canını sıkmaHiç bi arkadaşım bana böyle demedi