- 19 Kasım 2020
- 22.017
- 48.108
- 548
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın avukatGünaydın kızlar bende seviyorum sizleri
Hahahah Bugün de doktor olcam hıhGünaydın avukat
Ahahahah kız sonra fake diye adın çıkar dikkat etHahahah Bugün de doktor olcam hıh
Hahah bugün de ben banlanıyormuşum yok kız o anlık bir espriktiAhahahah kız sonra fake diye adın çıkar dikkat et
Aman gözünü seveyim zaten bir kişi eksildik pınar garibim çok üzüldü kız doğum gününde BanlandıHahah bugün de ben banlanıyormuşum yok kız o anlık bir esprikti
He ya mune ablanın doğum günü hediyesi oldu çok hassas dönemdeydi keşke hiç uğraşmayıp gözardı etseydi neyse slm söyle sıkmasın canını komik videolar izlesin onu mutlu edecek ne varsa onları yapsınAman gözünü seveyim zaten bir kişi eksildik pınar garibim çok üzüldü kız doğum gününde Banlandı
Söylerim canım selamını bu gün izin günüymüş oysaki bizimle vakit geçirecek ah mune ahHe ya mune ablanın doğum günü hediyesi oldu çok hassas dönemdeydi keşke hiç uğraşmayıp gözardı etseydi neyse slm söyle sıkmasın canını komik videolar izlesin onu mutlu edecek ne varsa onları yapsın
Aynen ne iyi olurdu bende knackın eski konularına bakıyordum nası bi ruh hastasıymış kız Allah AllahSöylerim canım selamını bu gün izin günüymüş oysaki bizimle vakit geçirecek ah mune ah
TheKnack ben onun tek bir konusuna denk geldim o da çocuğu istemiyorum diyordur orada ama evet fake oldu çok belliymiş de biz anlamadıkAynen ne iyi olurdu bende knackın eski konularına bakıyordum nası bi ruh hastasıymış kız Allah Allah
Hiç bir konusuna denk gelmedim inan onu durum yazılarında gördüm sadece girdiği polemikleri felan hiç görmedim çok sık takılmıyordum gözümden kaçmış iyi ki de kaçmış aman neyse bütün uykumu dağıttım ya gidim az daha uyumaya çalışayımTheKnack ben onun tek bir konusuna denk geldim o da çocuğu istemiyorum diyordur orada ama evet fake oldu çok belliymiş de biz anlamadık
Tamam canım görüşürüzHiç bir konusuna denk gelmedim inan onu durum yazılarında gördüm sadece girdiği polemikleri felan hiç görmedim çok sık takılmıyordum gözümden kaçmış iyi ki de kaçmış aman neyse bütün uykumu dağıttım ya gidim az daha uyumaya çalışayım
Görüşürüz canımTamam canım görüşürüz
Yok gülüm ya sabah 6 da uyandı daha da uyanık başım çatlayacak gözlerim yuvasından çıkacak sanıyomHala uyumadı mı kuzum ya
GünaydınnGünaydın kızlar bende seviyorum sizleri
Biraz enişte basında sen uyu canım yaYok gülüm ya sabah 6 da uyandı daha da uyanık başım çatlayacak gözlerim yuvasından çıkacak sanıyom
Günaydınn
O da öyle diyodu. Totosunda pireler uçuşuyoBiraz enişte basında sen uyu canım ya
Eşin uyanınca ona baktı sen uyu biraz canımO da öyle diyodu. Totosunda pireler uçuşuyo