- 16 Aralık 2019
- 20.519
- 1
- 82.145
- 598
- 32
Gene uyumuyolat denedikÇok kalabalığa girmeden çıkar oynat biraz yorulurlsrsa uyurlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gene uyumuyolat denedikÇok kalabalığa girmeden çıkar oynat biraz yorulurlsrsa uyurlar
Aslında saat belirle benim yiğenlerim var üçüzler 11 diyince yataktalar gündüz 1 saat uyku ama çok hareketliler yoeuluyorlarGene uyumuyolat denedik
Afiyet olsun canımİbo show izlyorumEki Görüntüle 2816520
Normalde en geç 9 da yatarlar bugün tozuttularAslında saat belirle benim yiğenlerim var üçüzler 11 diyince yataktalar gündüz 1 saat uyku ama çok hareketliler yoeuluyorlar
Saol balim pinar nereye gtti yaaaAfiyet olsun canım
Banlandı canım 6 nisanda gelecekSaol balim pinar nereye gtti yaaa
Çocukların enerjilerini hayranınımNormalde en geç 9 da yatarlar bugün tozuttular
Bana gınaaaa geldi artık sabah 5 buçuk da kalktık hala ayaktayız küçük sadece gün boyu 40 dk uyudu. Başım ağrıyor artık dayanamıyomÇocukların enerjilerini hayranınım
Ben de seni seviyorum canımMinnosprenses cansin. D u t sen de oyle iyi ki tanimisim. Biraz midem bulanmisti o yuzden bi sure bakmadim. Ama gereken yapilmali
Oyy seni de bebiklerini de operimBen de seni seviyorum canım
Bazen anlatmak istediğimizin dışında anlaşılabiliriz, olur, olacaktır, normaldir. Birbirimize kırılmayalım. Ne var 2 günlük dünyada ?hepimiz buraya gülüp eğlenmeye bilgi paylaşımına uğramaya geliyoruz birbirimizi sevelim ,kırmayalımOyy seni de bebiklerini de operim
Ne guzel insansin hep boyle kalBazen anlatmak istediğimizin dışında anlaşılabiliriz, olur, olacaktır, normaldir. Birbirimize kırılmayalım. Ne var 2 günlük dünyada ?hepimiz buraya gülüp eğlenmeye bilgi paylaşımına uğramaya geliyoruz birbirimizi sevelim ,kırmayalım
Canım arkadaşımmm kafam bi milyon oldu 3 saat sonra 24 saat uyanık olmuş olucam ve ben hala bebeyi sallıyorum uyumuyo ağlıyo sinirlerim boşaldı bende ağlıyorum.yorgunum uykusuzum başım ağrıyor. Sadece uyumak istiyorum 1 saat bile olsaMinnosprenses cansin. D u t sen de oyle iyi ki tanimisim. Biraz midem bulanmisti o yuzden bi sure bakmadim. Ama gereken yapilmali
Kiyamam sanaCanım arkadaşımmm kafam bi milyon oldu 3 saat sonra 24 saat uyanık olmuş olucam ve ben hala bebeyi sallıyorum uyumuyo ağlıyo sinirlerim boşaldı bende ağlıyorum.yorgunum uykusuzum başım ağrıyor. Sadece uyumak istiyorum 1 saat bile olsa
Bende sizleri çok sevdim kızlarKiyamam sana
Sabir sadece sabir ..
Gececek boyle dusun hicbirsey kalici degil..
En kotu anlar bile ve inan ki yasadim; birsekilde gecip gidiyor..
Sen guclusun
Hala uyumadı mı kuzum yaVe biz hala uyanığız