- 18 Kasım 2020
- 20.564
- 49.631
- 548
Ahahahh ya hep arkadaşlarım evli ve bahsederler kadın kadına sohbette hep konu bu ya erkekler böyle benim koca böyle 8 sene ilişkim oldu o kadar şeye şahit oldum ki onun ailesi abisi oooooosen ne bilin len
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahahh ya hep arkadaşlarım evli ve bahsederler kadın kadına sohbette hep konu bu ya erkekler böyle benim koca böyle 8 sene ilişkim oldu o kadar şeye şahit oldum ki onun ailesi abisi oooooosen ne bilin len
Neyse tecrübe iyidirAhahahh ya hep arkadaşlarım evli ve bahsederler kadın kadına sohbette hep konu bu ya erkekler böyle benim koca böyle 8 sene ilişkim oldu o kadar şeye şahit oldum ki onun ailesi abisi oooooo
Kızlar hala theknack için tartışıyor ne bomba konu olduNeyse tecrübe iyidir
Tövbe tövbe şimdi bi laf var söylesem olmazKızlar hala theknack için tartışıyor ne bomba konu oldu
Bizim athena üzerine gitmişler Okudum da yani sonuçta biz kimsenin yüzünü görmüyoruz burada yazdıklarına cevap veriyoruz zaman geçiriyoruz falan birini koruduk sahte çıktı yada fake yada her neyse bu kadar uzatmaya gerek yok benceTövbe tövbe şimdi bi laf var söylesem olmaz
Mesele korumak değil ki ... doğru bildiğini savundu kız. Nerden bilsin ki işin aslı daha başkaymış.bizden başka herkes biliyomuş onun fake olduğunu.bile bile öyle üstüne gitmişler başağın. Bize bişey diyen olmadı. Benim doğrum bana göre senin ki sana göre.bunun tartışılacak bi yanı yok.kazen açıklama yaptıktan sonra herkes ben biliyodum ben hissettim ben demiştim..... ne bu? Ortada gerçekten bi sahtecilik varsa onların samimiyeti. Asıl onlar birbirlerine yaranacak cici görünecek 2 beğeni fazla alacak diye arkalarını kolluyo. Hele birine ters düş ters bişey de dk geçmeden başına üşüşürlerBizim athena üzerine gitmişler Okudum da yani sonuçta biz kimsenin yüzünü görmüyoruz burada yazdıklarına cevap veriyoruz zaman geçiriyoruz falan birini koruduk sahte çıktı yada fake yada her neyse bu kadar uzatmaya gerek yok bence
Gerçekten öyle sürü ile geziyorlar sanki birbirlerine mi haber veriyorlar anlamadım ama ben artık konulara bakıp çıkıyorum eskiden yazardım baktım böyle kurt gibi üşüşüyorlar kenara çekil dedimMesele korumak değil ki ... doğru bildiğini savundu kız. Nerden bilsin ki işin aslı daha başkaymış.bizden başka herkes biliyomuş onun fake olduğunu.bile bile öyle üstüne gitmişler başağın. Bize bişey diyen olmadı. Benim doğrum bana göre senin ki sana göre.bunun tartışılacak bi yanı yok.kazen açıklama yaptıktan sonra herkes ben biliyodum ben hissettim ben demiştim..... ne bu? Ortada gerçekten bi sahtecilik varsa onların samimiyeti. Asıl onlar birbirlerine yaranacak cici görünecek 2 beğeni fazla alacak diye arkalarını kolluyo. Hele birine ters düş ters bişey de dk geçmeden başına üşüşürler
Nerde tartışıyorlar kız? Gideyim de uzaktan okuyucu olayımKızlar hala theknack için tartışıyor ne bomba konu oldu
JES in profilindeNerde tartışıyorlar kız? Gideyim de uzaktan okuyucu olayım
Bak bu son cümlene şapka çıkarıyorum . Çok korkunç oluyor yaa. Allah korusun ben birisiyle ters düşsem beni ham yaparlarMesele korumak değil ki ... doğru bildiğini savundu kız. Nerden bilsin ki işin aslı daha başkaymış.bizden başka herkes biliyomuş onun fake olduğunu.bile bile öyle üstüne gitmişler başağın. Bize bişey diyen olmadı. Benim doğrum bana göre senin ki sana göre.bunun tartışılacak bi yanı yok.kazen açıklama yaptıktan sonra herkes ben biliyodum ben hissettim ben demiştim..... ne bu? Ortada gerçekten bi sahtecilik varsa onların samimiyeti. Asıl onlar birbirlerine yaranacak cici görünecek 2 beğeni fazla alacak diye arkalarını kolluyo. Hele birine ters düş ters bişey de dk geçmeden başına üşüşürler
Aman ben girmiyom bileGerçekten öyle sürü ile geziyorlar sanki birbirlerine mi haber veriyorlar anlamadım ama ben artık konulara bakıp çıkıyorum eskiden yazardım baktım böyle kurt gibi üşüşüyorlar kenara çekil dedim
En iyisi vallah canım sıkıldı meltemedeAman ben girmiyom bile
.Mesele korumak değil ki ... doğru bildiğini savundu kız. Nerden bilsin ki işin aslı daha başkaymış.bizden başka herkes biliyomuş onun fake olduğunu.bile bile öyle üstüne gitmişler başağın. Bize bişey diyen olmadı. Benim doğrum bana göre senin ki sana göre.bunun tartışılacak bi yanı yok.kazen açıklama yaptıktan sonra herkes ben biliyodum ben hissettim ben demiştim..... ne bu? Ortada gerçekten bi sahtecilik varsa onların samimiyeti. Asıl onlar birbirlerine yaranacak cici görünecek 2 beğeni fazla alacak diye arkalarını kolluyo. Hele birine ters düş ters bişey de dk geçmeden başına üşüşürler
Aynen öyle olay varsa kaç oradanBak bu son cümlene şapka çıkarıyorum . Çok korkunç oluyor yaa. Allah korusun ben birisiyle ters düşsem beni ham yaparlar
Yok polemik yaratacak kişileri az çok tanıdım onlar ile muhatap olmuyorumAynen öyle olay varsa kaç oradan
Aynen buranın sahipleri gibi davranıyorlarYok polemik yaratacak kişileri az çok tanıdım onlar ile muhatap olmuyorum
Herkes kendi çöplüğünde ötsün olsun bitsinAynen buranın sahipleri gibi davranıyorlar
Aynen öyle yaHerkes kendi çöplüğünde ötsün olsun bitsin
NedenEn iyisi vallah canım sıkıldı meltemede