- 18 Kasım 2020
- 20.561
- 49.627
- 548
Ne güzel bağırıyooBenim kuşun adı Haşmet, sabah sabah oyuncak ziline vurup vurup haşbookkkk deyip oradan oraya koşuyor
Neyse canlar gidip kahvaltı yapayım sonra görüşelimmBizimkiler uyuyordu ben kıkır gülüyorum gece
AhahBaşımızbelaya girc3k
Afiyet olsun canımNeyse canlar gidip kahvaltı yapayım sonra görüşelimm
Her gün yeni bir olay diyorsun yani seni n ora zaten bdvBende geldim yine Eki Görüntüle 2815233
Neler nelerHer gün yeni bir olay diyorsun yani seni n ora zaten bdv
Anam ne imza imis
Gunaydin canim
Teşekkür ederim canım bu gün yoğunum arada etiketleyin de geleyim yoksa giremem bankaya rapor hazırlıyorum kafam karışmasın müfettiş denetime gelecekGunaydinnnnn
Efenin_Annesi
D u t ne olayi vardi kiz ben yoktum tuhhh sansimi sivsinler
LaRisaCca oy sen bebik mi gorecennnn
Minnosprenses gunaydin gulum kolay gele sana da
Sorma sorma bende kaçırdımGunaydinnnnn
Efenin_Annesi
D u t ne olayi vardi kiz ben yoktum tuhhh sansimi sivsinler
LaRisaCca oy sen bebik mi gorecennnn
Minnosprenses gunaydin gulum kolay gele sana da
Gördün balım neler kaçırdın senAnam ne imza imis
Hayret melike dedikoduda degilmis o araSorma sorma bende kaçırdım
Ok canim benim de halim yok ama kendimi itekleyip simdi bisiler yapmam lazim evi toparlamaliyim malum haftasonu adam evdeTeşekkür ederim canım bu gün yoğunum arada etiketleyin de geleyim yoksa giremem bankaya rapor hazırlıyorum kafam karışmasın müfettiş denetime gelecek
Aynen dedikodu yapmayınca başı belaya girmişHayret melike dedikoduda degilmis o aragece oldu dimi olay ahahahah
Yaaa iste yok ben sos sevmem yok benbdedikodu sevmem Allah carptiAynen dedikodu yapmayınca başı belaya girmiş
Kolay gelsin yaaa hiç bitmiyo iş güçOk canim benim de halim yok ama kendimi itekleyip simdi bisiler yapmam lazim evi toparlamaliyim malum haftasonu adam evde
Dün de demiştimYaaa iste yok ben sos sevmem yok benbdedikodu sevmem Allah carpti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?