- 11 Ağustos 2013
- 6.523
- 24.153
- 548
Sagol canim hic biter mi dun az keyif yaptim ruya gibiydiKolay gelsin yaaa hiç bitmiyo iş güç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol canim hic biter mi dun az keyif yaptim ruya gibiydiKolay gelsin yaaa hiç bitmiyo iş güç
Ben hergün kabusu yaşıyorumSagol canim hic biter mi dun az keyif yaptim ruya gibiydi
10.30 12.00 arasındaydı her gece dedikodu olmaz cenazeye gitmişti de benim kiHayret melike dedikoduda degilmis o ara gece oldu dimi olay ahahahah
Kolay gelsin canım benimOk canim benim de halim yok ama kendimi itekleyip simdi bisiler yapmam lazim evi toparlamaliyim malum haftasonu adam evde
Haaa şööyle accuk naza çek kendini10.30 12.00 arasındaydı her gece dedikodu olmaz cenazeye gitmişti de benim ki
Fazla naz aşık usandırır daha ben elini 2 hafta önce tuttum ha neredeyse 2 senedir birbirimizi tanıyoruz elini tutmadım sarılmadım hiçHaaa şööyle accuk naza çek kendini
İyi etmişsin göster ama elletmeFazla naz aşık usandırır daha ben elini 2 hafta önce tuttum ha neredeyse 2 senedir birbirimizi tanıyoruz elini tutmadım sarılmadım hiç
Hani ulen 2 aydi he 2 ay dedikodudan kalkman deyodun ahahahah10.30 12.00 arasındaydı her gece dedikodu olmaz cenazeye gitmişti de benim ki
Su fışkırdı ağzımdan Allah seni ne yapmasın gözdeİyi etmişsin göster ama elletme
Bunun patpamasi buyuk olur HAHAHAHAHHFazla naz aşık usandırır daha ben elini 2 hafta önce tuttum ha neredeyse 2 senedir birbirimizi tanıyoruz elini tutmadım sarılmadım hiç
Kız o evleninceHani ulen 2 aydi he 2 ay dedikodudan kalkman deyodun ahahahah
Basi sagolsun canim saka maka yapioz ama
Elini tutunca bir elektrik olmadı değil bana garip garip davrandı normalde insan içinde güzel cümleler kurmaz müdürünün yanında bana iltifat ettiBunun patpamasi buyuk olur HAHAHAHAHH
Ay ahahahahhahaahahah
Yaaa yazik yaaa kiyamam sizeElini tutunca bir elektrik olmadı değil bana garip garip davrandı normalde insan içinde güzel cümleler kurmaz müdürünün yanında bana iltifat etti
Adam o kadar sabretmiş bence 2 sene de evlendikten sonra çıkmazlar evdenBunun patpamasi buyuk olur HAHAHAHAHH
Ay ahahahahhahaahahah
Adam fena elangktirink almışşş vaaah sanaaa yazsık saaanaaaaElini tutunca bir elektrik olmadı değil bana garip garip davrandı normalde insan içinde güzel cümleler kurmaz müdürünün yanında bana iltifat etti
Dimi yaaa terbiyeli terbiyeli dur nereye kadar patlayacak illaki olan bizim minnosa olacak buna dugunden once bol bol bitamin neyim icirmek lazm antepte zaten bol bol pestil yesin baklava yesin katmer yesin ki dayanikli olsunAdam o kadar sabretmiş bence 2 sene de evlendikten sonra çıkmazlar evden
Yok canım ya Bende wpatlamaz birde hormon ilacı kullanıyorummYaaa yazik yaaa kiyamam size
Masallah
Trafo patlatir sizin eketrik dikkan edin ☺
Ahahha hahahaj bana gerek yok doktorum beni çok kuduruk buldu herhalde ilac verdi aldakron mu neDimi yaaa terbiyeli terbiyeli dur nereye kadar patlayacak illaki olan bizim minnosa olacak buna dugunden once bol bol bitamin neyim icirmek lazm antepte zaten bol bol pestil yesin baklava yesin katmer yesin ki dayanikli olsun
Kız adam patlayacaaakYok canım ya Bende wpatlamaz birde hormon ilacı kullanıyorumm
Abowwweww enisteye yazik lan ozaman ahahahahahahahAhahha hahahaj bana gerek yok doktorum beni çok kuduruk buldu herhalde ilac verdi aldakron mu ne