Sagol canim hic biter mi dun az keyif yaptim ruya gibiydiKolay gelsin yaaa hiç bitmiyo iş güç
Ben hergün kabusu yaşıyorumSagol canim hic biter mi dun az keyif yaptim ruya gibiydi
10.30 12.00 arasındaydıHayret melike dedikoduda degilmis o aragece oldu dimi olay ahahahah
Kolay gelsin canım benimOk canim benim de halim yok ama kendimi itekleyip simdi bisiler yapmam lazim evi toparlamaliyim malum haftasonu adam evde
Haaa şööyle accuk naza çek kendini10.30 12.00 arasındaydıher gece dedikodu olmaz cenazeye gitmişti de benim ki
Fazla naz aşık usandırır daha ben elini 2 hafta önce tuttum haHaaa şööyle accuk naza çek kendini
İyi etmişsin göster ama elletmeFazla naz aşık usandırır daha ben elini 2 hafta önce tuttum haneredeyse 2 senedir birbirimizi tanıyoruz elini tutmadım sarılmadım hiç
Hani ulen 2 aydi he10.30 12.00 arasındaydıher gece dedikodu olmaz cenazeye gitmişti de benim ki
Su fışkırdı ağzımdan Allah seni ne yapmasın gözdeİyi etmişsin göster ama elletme
Bunun patpamasi buyuk olur HAHAHAHAHHFazla naz aşık usandırır daha ben elini 2 hafta önce tuttum haneredeyse 2 senedir birbirimizi tanıyoruz elini tutmadım sarılmadım hiç
Kız o evleninceHani ulen 2 aydi he2 ay dedikodudan kalkman deyodun ahahahah
Basi sagolsun canim saka maka yapioz ama
Elini tutunca bir elektrik olmadı değil bana garip garip davrandıBunun patpamasi buyuk olur HAHAHAHAHH
Ay ahahahahhahaahahah
Yaaa yazik yaaa kiyamam sizeElini tutunca bir elektrik olmadı değil bana garip garip davrandınormalde insan içinde güzel cümleler kurmaz müdürünün yanında bana iltifat etti
Adam o kadar sabretmiş bence 2 sene de evlendikten sonra çıkmazlar evdenBunun patpamasi buyuk olur HAHAHAHAHH
Ay ahahahahhahaahahah
Adam fena elangktirink almışşş vaaah sanaaa yazsık saaanaaaaElini tutunca bir elektrik olmadı değil bana garip garip davrandınormalde insan içinde güzel cümleler kurmaz müdürünün yanında bana iltifat etti
Dimi yaaa terbiyeli terbiyeli dur nereye kadar patlayacak illaki olan bizim minnosa olacakAdam o kadar sabretmiş bence 2 sene de evlendikten sonra çıkmazlar evden
Yok canım yaYaaa yazik yaaa kiyamam size
Masallah
Trafo patlatir sizin eketrik dikkan edin ☺
Ahahha hahahaj bana gerek yokDimi yaaa terbiyeli terbiyeli dur nereye kadar patlayacak illaki olan bizim minnosa olacakbuna dugunden once bol bol bitamin neyim icirmek lazm antepte zaten bol bol pestil yesin baklava yesin katmer yesin ki dayanikli olsun
Kız adam patlayacaaakYok canım yaBende wpatlamaz birde hormon ilacı kullanıyorumm
Abowwweww enisteye yazik lan ozaman ahahahahahahahAhahha hahahaj bana gerek yokdoktorum beni çok kuduruk buldu herhalde ilac verdi aldakron mu ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?