- 18 Kasım 2020
- 20.561
- 49.627
- 548
Heeeee akşam dündü adanaya bir laflar ediyor hiç duymadım daha önceAdam fena elangktirink almışşş vaaah sanaaa yazsık saaanaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heeeee akşam dündü adanaya bir laflar ediyor hiç duymadım daha önceAdam fena elangktirink almışşş vaaah sanaaa yazsık saaanaaaa
Ahahahah bencedeAbowwweww enisteye yazik lan ozaman ahahahahahahah
Vah vaaahKız adam patlayacaaak
Ne ilacı kullanıyon kız
Evlenmeden hormon İlacımı ama istediği azaltır dedi bekar mısın dedi evet dedim evlenmeden bırakalım düzenli kullan dedi eylülden beri kullanıyorum yaVah vaaah
AmiiinOyyy seni yerim yaa guluyoruz sayende valla allah sana bi yapmada ikiz nasip etsin insallah Efenin_Annesi gibi
Demek sen patlamaya hazir bombasin he ulen var ya biz de dioz minnos bisi bilmio bilmez olur mu hiiic asil tehlike minnosEvlenmeden hormon İlacımı ama istediği azaltır dedi bekar mısın dedi evet dedim evlenmeden bırakalım düzenli kullan dedi eylülden beri kullanıyorum ya
Zaten bilmiyom diyenden korkDemek sen patlamaya hazir bombasin he ulen var ya biz de dioz minnos bisi bilmio bilmez olur mu hiiic asil tehlike minnos
Aynen akıllandım bundan sonra şok vericemKız demek ki sen baştan beri işi bilmiyon arada böyle şoklayacan ki beyne kan gitsin iltifat etsin
Tamam tamam yörüyün daaaaaağılıııınnn işinizi gücünüzü bitirinde gelin bende gidem plates yapam gelemGozde biz falza şeetmeyelim arkadasi hormonlarini zor zaptediomus la adama zarar virmesin vebali bize kalir ahahahsh
Akrep burcuyum ha ben sizin bilmediklerimiz bilirimZaten bilmiyom diyenden kork
Aha adım da kudurığa çıktıGozde biz falza şeetmeyelim arkadasi hormonlarini zor zaptediomus la adama zarar virmesin vebali bize kalir ahahahsh
Kiiiiz nerde anam valla gormedim gurban oldugim okadar cok bildirim vardikiBu arada athena profilinde günaydın mesajı paylaştım görmedin zalım garı
Günaydın canımgunaydın canlar.. sabahın korunde kalkan elı hamur kokan hemcinslerim
kız ne uzun mesaj yazdım sen sadece gunaydın dedın.Günaydın canım
Kız yoğunum mesajın cevapsız kalmasın dedimkız ne uzun mesaj yazdım sen sadece gunaydın dedın.