- 16 Aralık 2019
- 20.513
- 1
- 82.137
- 598
- 32
Ooyy hayırlısı ile git gel bakalımSöylerim teyzoşumuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooyy hayırlısı ile git gel bakalımSöylerim teyzoşumuz
Kk Ömrümde ilk böyle heyecanlı bir online konu gördüm oldukça sürükleyici idiHahahaha konuya giren çıkamadı
Teşekkürler teyzoşumuzOoyy hayırlısı ile git gel bakalım
Bizimkiler kaçırdı bizim ballı olsaydı iyi taşlardıKk Ömrümde ilk böyle heyecanlı bir online konu gördüm oldukça sürükleyici idi
Cavidana falan denk gelmedin mi senKk Ömrümde ilk böyle heyecanlı bir online konu gördüm oldukça sürükleyici idi
Cavidan kimCavidana falan denk gelmedin mi sen
O buraların gediklisi trol uzun zamandır yokCavidan kim
Ajahahajaj akşamki in üstüne tanımamO buraların gediklisi trol uzun zamandır yok
Kız o da çok şey di yaniAjahahajaj akşamki in üstüne tanımam
Oyyyy dün çok zor içimde çok koymuşum şimdi iş yerine geçiyorum tekrar deneyeceğimŞu an sirkeli su içiyom
Zaten konuda fakeymiş ama kızların yazdıkları mahvetti beni pınada gül güldü sonra yazdı kız çocuk düşmez demiKız o da çok şey di yani
Bi süre sonra alışıyosunOyyyy dün çok zor içimde çok koymuşum şimdi iş yerine geçiyorum tekrar deneyeceğim
bi alemsiniz vallahiZaten konuda fakeymiş ama kızların yazdıkları mahvetti beni pınada gül güldü sonra yazdı kız çocuk düşmez demi
Keşke olsaydı nasılsa kimse banlanmadıBizimkiler kaçırdı bizim ballı olsaydı iyi taşlardı
Yok kız çok merak ettim şimdi gelirse beni kesin etiketleCavidana falan denk gelmedin mi sen
Iyk deme sabah sabah demeŞu an sirkeli su içiyom
Beni de etiketleyin görmedim ben Cavidan,Keşke olsaydı nasılsa kimse banlanmadı
Yok kız çok merak ettim şimdi gelirse beni kesin etiketle
Iyk deme sabah sabah deme
Tamam gelirse kesin çağırırım siziKeşke olsaydı nasılsa kimse banlanmadı
Yok kız çok merak ettim şimdi gelirse beni kesin etiketle
Iyk deme sabah sabah deme
Tamam söz ben görürsem etiketlerimBeni de etiketleyin görmedim ben Cavidan,
Bizimkiler uyuyordu ben kıkır gülüyorum geceBi süre sonra alışıyosun
bi alemsiniz vallahi
TamamBeni de etiketleyin görmedim ben Cavidan,