- 18 Kasım 2020
- 20.559
- 49.626
- 548
Bir kaç tane attı da fake internetten almıştıBaktıö da resim göremedim attımı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir kaç tane attı da fake internetten almıştıBaktıö da resim göremedim attımı
Aaah aaah neyse gülüm gidim kocamı kaldırım öptüm seni grüşürüzBir kaç tane attı da fake internetten almıştı
Akıllı durun sizde banlansaydınız arkanızdan kahve içerdik athena ve Efenin_Annesi ileMune affetmeseydi hepimiz
Saçlarınızdan tutardım ben olsaydınBizsiz hıhh LaRisaCca çağırdı gelin dedi bir gittik çıkamadık konudan
Ben hep gidelim dedim dinlemediler beniSaçlarınızdan tutardım ben olsaydın
Hee gördümBen hep gidelim dedim dinlemediler beni
Günaydın canım ben banlanacak birşey yazmadım hiç ama senin kelle koltuktaydıGünaydınnn yaşasınn gitmedik burdayız kızlar koşun koşun affetmiş mune abla herkesi konu sahibi gitti Minnosprenses LaRisaCca @Rya3592
Ben bişe yapmadımHee gördüm
Benim ki mi tutamadım kendimi daha mune ti Kazeni çağırdım Merve diyor kız hepimizi yaktın neyseki banlanmadıkGünaydın canım ben banlanacak birşey yazmadım hiç ama senin kelle koltuktaydı
Ben bişe yapmadım
Akıllı durunBenim ki mi tutamadım kendimi daha mune ti Kazeni çağırdım Merve diyor kız hepimizi yaktın neyseki banlanmadık
Kız ben senden kaç syf önce etiketlemiştim muneyi jes ile Asya'yı kurtarayım diye okumuş olduğunu düşünmüştüm ben de diyorum ki Melo yürek yedi geldiBenim ki mi tutamadım kendimi daha mune ti Kazeni çağırdım Merve diyor kız hepimizi yaktın neyseki banlanmadık
Hahahaha ben görmedim onnuKız ben senden kaç syf önce etiketlemiştim muneyi jes ile Asya'yı kurtarayım diye okumuş olduğunu düşünmüştüm ben de diyorum ki Melo yürek yedi geldi
Bizden selam söyle bebetolaraBenim saat 10 da Dr kontrolüm var yuppi bebito görero geliro
Abbooo yılanın başı ben oldum ya 2 dk da şimdiHahahaha ben görmedim onnu
Söylerim teyzoşumuzBizden selam söyle bebetolara
Hahahaha konuya giren çıkamadıAbbooo yılanın başı ben oldum ya 2 dk da şimdi