Eyi sen bekle ben tığ gibi incecik antep fıstığı olurum sen yuvarlanır gelirsinYoo ballıyı bekliycez
Demi yaa bende cok begendimOyy güle güle giyinsinler bende ona bayıldım çok tatlıydı
Saçını yoldum da geldimHökeeeleeenn lütmen
Kirmizikliklarimiii özledinnnnn zaaaaaarrrr yürek mi yedinnnn dutlugummmmEyi sen bekle ben tığ gibi incecik antep fıstığı olurum sen yuvarlanır gelirsin
Elelrine saglik ey yaptinSaçını yoldum da geldim
Hahaha kar topu gibi yuvarlandıkça katlana katlana gelirimEyi sen bekle ben tığ gibi incecik antep fıstığı olurum sen yuvarlanır gelirsin
Gülüüm bebeğimm adana kebabım benimmKirmizikliklarimiii özledinnnnn zaaaaaarrrr yürek mi yedinnnn dutlugummmm
Bak hele ya özel ceza indirimi istiyorGülüüm bebeğimm adana kebabım benimmşalgamımmm bacı heyran taman ben de doğum kilolarımı vermeye çalışıyom yaaa geç gidiyo ancak sen doğurana kadar 3 -5 kilo gitse kafi
Çakallll hadii gönlümü aldinGülüüm bebeğimm adana kebabım benimmşalgamımmm bacı heyran taman ben de doğum kilolarımı vermeye çalışıyom yaaa geç gidiyo ancak sen doğurana kadar 3 -5 kilo gitse kafi
Çık kız aradanBak hele ya özel ceza indirimi istiyor
GülüğmmÇakallll hadii gönlümü aldintemam temam devam ke
İyi gecelerKızlar benim başım çok fena kaçıyorum ben iyi geceler herkese
Bu gece sen gözet burayı. Linç edeni linçleHIH....
BURANIN DEMİR BAŞI OLARAK BENI İLAN ETTİLER BU GECEEE HADİ GELİN BAKALIMMM... NİRDESİNİZ
Peki komandonumBu gece sen gözet burayı. Linç edeni linçleben kaçar kızlar uyumuşken accuk kestirim
HIH....
BURANIN DEMİR BAŞI OLARAK BENI İLAN ETTİLER BU GECEEE HADİ GELİN BAKALIMMM... NİRDESİNİZ
Iyi gecelerr balli rüyalar teyzoşİyi gecelerburma gadayıfım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?