- 16 Aralık 2019
- 20.494
- 1
- 82.126
- 598
- 32
Eyi sen bekle ben tığ gibi incecik antep fıstığı olurum sen yuvarlanır gelirsinYoo ballıyı bekliycez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eyi sen bekle ben tığ gibi incecik antep fıstığı olurum sen yuvarlanır gelirsinYoo ballıyı bekliycez
Demi yaa bende cok begendimOyy güle güle giyinsinler bende ona bayıldım çok tatlıydı
Saçını yoldum da geldimHökeeeleeenn lütmen
Kirmizikliklarimiii özledinnnnn zaaaaaarrrr yürek mi yedinnnn dutlugummmmEyi sen bekle ben tığ gibi incecik antep fıstığı olurum sen yuvarlanır gelirsin
Elelrine saglik ey yaptinSaçını yoldum da geldim
Hahaha kar topu gibi yuvarlandıkça katlana katlana gelirimEyi sen bekle ben tığ gibi incecik antep fıstığı olurum sen yuvarlanır gelirsin
Gülüüm bebeğimm adana kebabım benimm şalgamımmm bacı heyran taman ben de doğum kilolarımı vermeye çalışıyom yaaa geç gidiyo ancak sen doğurana kadar 3 -5 kilo gitse kafiKirmizikliklarimiii özledinnnnn zaaaaaarrrr yürek mi yedinnnn dutlugummmm
ÜüüğElelrine saglik ey yaptin
Bak hele ya özel ceza indirimi istiyorGülüüm bebeğimm adana kebabım benimm şalgamımmm bacı heyran taman ben de doğum kilolarımı vermeye çalışıyom yaaa geç gidiyo ancak sen doğurana kadar 3 -5 kilo gitse kafi
Çakallll hadii gönlümü aldin temam temam devam keGülüüm bebeğimm adana kebabım benimm şalgamımmm bacı heyran taman ben de doğum kilolarımı vermeye çalışıyom yaaa geç gidiyo ancak sen doğurana kadar 3 -5 kilo gitse kafi
Çık kız aradan sen de alaydın deyecem dee sende diyete girme gözü yok ballıyı da bahane ediyonBak hele ya özel ceza indirimi istiyor
Gülüğmmtaman yarın gave içicikÇakallll hadii gönlümü aldin temam temam devam ke
İyi gecelerKızlar benim başım çok fena kaçıyorum ben iyi geceler herkese
Bu gece sen gözet burayı. Linç edeni linçle ben kaçar kızlar uyumuşken accuk kestirimHIH....
BURANIN DEMİR BAŞI OLARAK BENI İLAN ETTİLER BU GECEEE HADİ GELİN BAKALIMMM... NİRDESİNİZ
Peki komandonumBu gece sen gözet burayı. Linç edeni linçle ben kaçar kızlar uyumuşken accuk kestirim
HIH....
BURANIN DEMİR BAŞI OLARAK BENI İLAN ETTİLER BU GECEEE HADİ GELİN BAKALIMMM... NİRDESİNİZ
Iyi gecelerr balli rüyalar teyzoşİyi geceler burma gadayıfım