- 19 Kasım 2020
- 22.011
- 48.092
- 548
Valla yapalım kız ben hep haftaya başlayım diyorum ohoo o hafta gelmiş geçmiş bile oluyor,Tmm burdan birbirimizi gazlayalım
Tmm yarından itibaren yapalımValla yapalım kız ben hep haftaya başlayım diyorum ohoo o hafta gelmiş geçmiş bile oluyor,
Yarın mııTmm yarından itibaren yapalım
Evet ötelemek yok yoksa o gün hiiç gelmezYarın mııkızzz kalbimin ritmini yerinden oynattın
Pazartesi ye ayıp olur yaEvet ötelemek yok yoksa o gün hiiç gelmez
Benim ki 4 ay sonraki pazartesiye yazn lütfensPazartesi ye ayıp olur yatüm diyetler pazartesi başlanıyordu
Tamam sen doğumdan sonra katılırsın aramıza tabi biz başlamış olursakBenim ki 4 ay sonraki pazartesiye yazn lütfens
Tribimin tadina bkmadysan cesaret eyiliminde buluna bilirsin baktiysan bilirsinkiTamam sen doğumdan sonra katılırsın aramıza tabi biz başlamış olursakbelki de bu sefer de sana ayıp olmasın diye seni bekleriz
Yok bakmamıştım tamam bekleriz tabi seve seve bayıla bayıla beklerizTribimin tadina bkmadysan cesaret eyiliminde buluna bilirsin baktiysan bilirsinkiballının ayak uyduramayacagi bi durum varsa balli bklenir sonra beraberce uygulmaya koyulurz
57 kgsun zaten üflesem ucarsin bak bu bemi dahada sinirlendirdi sus ve otur yemek yeYok bakmamıştım tamam bekleriz tabi seve seve bayıla bayıla bekleriz
Kız o diyetteki halim havalı olsun diye aldığım kiloları yazmadım57 kgsun zaten üflesem ucarsin bak bu bemi dahada sinirlendirdi sus ve otur yemek ye
Tamam minnosluk yapmaaa az sinirlendimmKız o diyetteki halim havalı olsun diye aldığım kiloları yazmadımgerçi kaç kilo aldım korkudan ona da bakmadım
Valla bacım olmaz ben pazartesi bekleyemem ipin. Ucu kaçtı kaçacakKız o diyetteki halim havalı olsun diye aldığım kiloları yazmadımgerçi kaç kilo aldım korkudan ona da bakmadım
Tamam minnosluk yapmaaa az sinirlendimm
Sen sakin olTamam minnosluk yapmaaa az sinirlendimm
Yoo ballıyı bekliycezValla bacım olmaz ben pazartesi bekleyemem ipin. Ucu kaçtı kaçacaksen bilirsin yolarım o saçlarını
Beyazzz sepete ekledim.5 nisanda babamiz maasini alack 5 nisanda onaylicaz teyzos sepettekileriSen hangi takımı aldın ben beyaza oy vermiştim
Hökeeeleeenn lütmenSen sakin olben hööökelenirim ona kızlara yqzık
Oyy güle güle giyinsinler bende ona bayıldım çok tatlıydıBeyazzz sepete ekledim.5 nisanda babamiz maasini alack 5 nisanda onaylicaz teyzos sepettekileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?