- 16 Aralık 2019
- 20.494
- 1
- 82.126
- 598
- 32
Oluyo valla balkonun demirleri camlar bildiğin damla damla çamur. 12. Kattayım düşün yani bahçeden falan kalkan toz değil heraldeAynı şehirde farklı hava durumları oluyor kuzu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oluyo valla balkonun demirleri camlar bildiğin damla damla çamur. 12. Kattayım düşün yani bahçeden falan kalkan toz değil heraldeAynı şehirde farklı hava durumları oluyor kuzu
Bacım sen yüksekten bakıyorsun demek çamur yağmış demekkiOluyo valla balkonun demirleri camlar bildiğin damla damla çamur. 12. Kattayım düşün yani bahçeden falan kalkan toz değil heralde
Huyum kurusun yüskekten bahmayı severimBacım sen yüksekten bakıyorsun demek çamur yağmış demekki
Efenin_Annesi nerelerdesin kuzu
Özletme kendinii nasılsınBuralardayim cicegim
ah cnm yok yok burdayim siz3 süprizim varr yarin gidecegiz kontrole dogtorm 1 nisanda yokmus 31 marta alfilar randevumu kayfeye 1 adim daha yaklastimÖzletme kendinii nasılsın
Harika bir haber buuah cnm yok yok burdayim siz3 süprizim varr yarin gidecegiz kontrole dogtorm 1 nisanda yokmus 31 marta alfilar randevumu kayfeye 1 adim daha yaklastim
Degilmiii yarın ogleden sonra gidevgim.bkim soracagm sorulari yaziyorm unutmyim diyeHarika bir haber buu
Tamam o zaman kafan karışmasın yaz da gelDegilmiii yarın ogleden sonra gidevgim.bkim soracagm sorulari yaziyorm unutmyim diye
Tmm yazyim geliyomTamam o zaman kafan karışmasın yaz da gel
Gitmiş canım paylaşmıştıBen geldim herkese hayırlı akşamlar annemlere gitmiştim ya netim de azdı fazla giremedim şimdi bitirdim mesajları
Chocolita canım doktora gitmiştin nasılsın durumlarda yazdın mı görmedim yani bakamadım fazla burdan sorayım dedim
Du bakim o zaman benGitmiş canım paylaşmıştı
Ben kendimi kontrol ettim ve börek yemedim sadece 1 kase ıspanak yedim2 gofret gömdüm pişman değil şişmanım
Benim saçımdan tutup çek diyete doğruŞu adet bitsin bende geri başlicam
Tmm burdan birbirimizi gazlayalımBenim saçımdan tutup çek diyete doğru