- 16 Aralık 2019
- 20.494
- 1
- 82.126
- 598
- 32
Kız dua edin bana deliksiz uyuduğum bir gece olsunIyi gecelerr balli rüyalar teyzoş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız dua edin bana deliksiz uyuduğum bir gece olsunIyi gecelerr balli rüyalar teyzoş
Amin cnmKız dua edin bana deliksiz uyuduğum bir gece olsun
Ben azıcık domates 1 tane biber birazcıkta peynir 2 dilim ekmek yedimGünaydın hanımlaaar Catlak-kurabiye kız diyete başlıyoruk ne yidiğini baaaağa da di
Aferin sana bende şimdi koca bir bardak ılık limonlu su içtim kahvaltı az sonraBen azıcık domates 1 tane biber birazcıkta peynir 2 dilim ekmek yedim
7 de kahvaltı mı yaptım canım işe gelmeden hallediyorum onu şimdi yanımda 1.5 litre su var öğlene kadar içicem öğleden sonra 2 lt koyucam bitecek bu günAferin sana bende şimdi koca bir bardak ılık limonlu su içtim kahvaltı az sonra
Benim de hedefim 3 litra kız Catlak-kurabiye hadi7 de kahvaltı mı yaptım canım işe gelmeden hallediyorum onu şimdi yanımda 1.5 litre su var öğlene kadar içicem öğleden sonra 2 lt koyucam bitecek bu gün
Eskiden hiç içmedim şu şimdi masama koyuyorum gördükçe içiyorumBenim de hedefim 3 litra kız Catlak-kurabiye hadi
Günaydın minnoş anneG Ü N O
Günaydınnn fıstıklarGünaydın hanımlaaar Catlak-kurabiye kız diyete başlıyoruk ne yidiğini baaaağa da di
Olsun sen bugünü de yaz benim kahvaltılarım da saçma olur ama geri öğünler iyi gelirGünaydınnn fıstıklar
Tamam kız hele uyanayım ayıkayım da söyleyim ne yediğimi ha bak dünkünü söyleyim
1 kase yoğurda yulaf ve keten tohumu ekledim
Peynir
1 adet haşlanmış yumurta
Bi kaç dilim tam buğday ekmeği
Zeytin
Çok az belki 1 çay kaşığı kadar da reçel yemişliğim vardır
Ne saçma bi kahvaltı işte diyete girecekken arasatta kalmış
Tamam akşama da ne yapacaksınız söyleyin heleOlsun sen bugünü de yaz benim kahvaltılarım da saçma olur ama geri öğünler iyi gelir
ekmeği azalt kız birkaç dilim neGünaydınnn fıstıklar
Tamam kız hele uyanayım ayıkayım da söyleyim ne yediğimi ha bak dünkünü söyleyim
1 kase yoğurda yulaf ve keten tohumu ekledim
Peynir
1 adet haşlanmış yumurta
Bi kaç dilim tam buğday ekmeği
Zeytin
Çok az belki 1 çay kaşığı kadar da reçel yemişliğim vardır
Ne saçma bi kahvaltı işte diyete girecekken arasatta kalmış
maşallahŞu içtiğim bardak aslında limon sıkacağı olur kendileri 2,5 bardak alıyo bununla günde 6 defa içiyorum ancakEki Görüntüle 2813474
şimdiden strese girmeseydikTamam akşama da ne yapacaksınız söyleyin hele
Ben bulamadım
bizde öğlene patates tavası var yanında pilav salata size fikir olsunşimdiden strese girmeseydik
Hele bismillah bacım kahvaltıyı edekTamam akşama da ne yapacaksınız söyleyin hele
Ben bulamadım