- 19 Kasım 2020
- 22.011
- 48.092
- 548
Valla yapalım kız ben hep haftaya başlayım diyorum ohoo o hafta gelmiş geçmiş bile oluyor,Tmm burdan birbirimizi gazlayalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla yapalım kız ben hep haftaya başlayım diyorum ohoo o hafta gelmiş geçmiş bile oluyor,Tmm burdan birbirimizi gazlayalım
Tmm yarından itibaren yapalımValla yapalım kız ben hep haftaya başlayım diyorum ohoo o hafta gelmiş geçmiş bile oluyor,
Yarın mııkızzz kalbimin ritmini yerinden oynattınTmm yarından itibaren yapalım
Evet ötelemek yok yoksa o gün hiiç gelmezYarın mııkızzz kalbimin ritmini yerinden oynattın
Pazartesi ye ayıp olur ya tüm diyetler pazartesi başlanıyorduEvet ötelemek yok yoksa o gün hiiç gelmez
Benim ki 4 ay sonraki pazartesiye yazn lütfensPazartesi ye ayıp olur ya tüm diyetler pazartesi başlanıyordu
Tamam sen doğumdan sonra katılırsın aramıza tabi biz başlamış olursak belki de bu sefer de sana ayıp olmasın diye seni beklerizBenim ki 4 ay sonraki pazartesiye yazn lütfens
Tribimin tadina bkmadysan cesaret eyiliminde buluna bilirsin baktiysan bilirsinki ballının ayak uyduramayacagi bi durum varsa balli bklenir sonra beraberce uygulmaya koyulurzTamam sen doğumdan sonra katılırsın aramıza tabi biz başlamış olursak belki de bu sefer de sana ayıp olmasın diye seni bekleriz
Yok bakmamıştım tamam bekleriz tabi seve seve bayıla bayıla beklerizTribimin tadina bkmadysan cesaret eyiliminde buluna bilirsin baktiysan bilirsinki ballının ayak uyduramayacagi bi durum varsa balli bklenir sonra beraberce uygulmaya koyulurz
57 kgsun zaten üflesem ucarsin bak bu bemi dahada sinirlendirdi sus ve otur yemek yeYok bakmamıştım tamam bekleriz tabi seve seve bayıla bayıla bekleriz
Kız o diyetteki halim havalı olsun diye aldığım kiloları yazmadım gerçi kaç kilo aldım korkudan ona da bakmadım57 kgsun zaten üflesem ucarsin bak bu bemi dahada sinirlendirdi sus ve otur yemek ye
Tamam minnosluk yapmaaa az sinirlendimmKız o diyetteki halim havalı olsun diye aldığım kiloları yazmadım gerçi kaç kilo aldım korkudan ona da bakmadım
Valla bacım olmaz ben pazartesi bekleyemem ipin. Ucu kaçtı kaçacak sen bilirsin yolarım o saçlarınıKız o diyetteki halim havalı olsun diye aldığım kiloları yazmadım gerçi kaç kilo aldım korkudan ona da bakmadım
Sen hangi takımı aldın ben beyaza oy vermiştimTamam minnosluk yapmaaa az sinirlendimm
Sen sakin ol ben hööökelenirim ona kızlara yqzıkTamam minnosluk yapmaaa az sinirlendimm
Yoo ballıyı bekliycezValla bacım olmaz ben pazartesi bekleyemem ipin. Ucu kaçtı kaçacak sen bilirsin yolarım o saçlarını
Beyazzz sepete ekledim.5 nisanda babamiz maasini alack 5 nisanda onaylicaz teyzos sepettekileriSen hangi takımı aldın ben beyaza oy vermiştim
Hökeeeleeenn lütmenSen sakin ol ben hööökelenirim ona kızlara yqzık
Oyy güle güle giyinsinler bende ona bayıldım çok tatlıydıBeyazzz sepete ekledim.5 nisanda babamiz maasini alack 5 nisanda onaylicaz teyzos sepettekileri