- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
- #1.801
İstanbul barosunda canım, çay içmeye beklerim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstanbul barosunda canım, çay içmeye beklerim.
çok sağolun gerçekten kültürlü bir bayan olduğunuz belliHeh bak böyle işte..
Hi şimdi cok inandim. Al birini vur ötekine
Sağol canımcım, herkes bizim gibi kültürlü değil tabi..çok sağolun gerçekten kültürlü bir bayan olduğunuz belli
sizin gibi insanlar da olmasa
lütfen konularıma sizin gibi insnalar yazsın
bana böyle ahlaksız önerilerde bulunmayınSevis annem seviiiiis
Başka yerde oyna oynunu seni pis fakeonu da mı tanıyamadım
ee mehmet VELAYETİANNEYEVEREN i de mi tanımıyorsun yuh sana ya
Ben seni denemek için oyle dedim. Sınavı gectin aferin evladimbana böyle ahlaksız önerilerde bulunmayın
ayy kibbb
Başka yerde oyna oynunu seni pis fake
Anliorm cnm bn sni..........!!babam kim biliyor musun sen haddini bil
babam
Mehmet PADİŞAHOĞLU
BİLENLER BİLİR ÜNLÜ MÜTEAHHİT !
canım benimm bende yazının başından beri düşünüyorum ne eksik ne eksik diye. sevgilin eksik.kızlar nasıl anlatacağımı bilmiyorum lütfen beni yargılamadan dinleyin. kız arkadaşımla birlikte kalıyoruz. dün gece arkadaşımın sevgilisi de bizde kaldı. gece uyurken garip sesler duydum ve odalarına gittim baktım sevişiyorlar beni fark ettiler ve yanlarına çağırdılar, nasıl olduğunu anlamadan üçümüzü aynı yatakta buldum. sabah uyandığımda çok kötü hissettim kendimi. şimdi ne olacak kızlar ve şunu fark ettim ev arkadaşımdan hoşlanıyorum ama sevgilisine karşı da boş değilim. birde 7 yıllık bir ilişkim var. kafam çok karışık. not: olumsuz yorum yapacakar yapmasın. Kınamayın başına gelmeyen bilemez
canım benim çok teşekkür ederim aklıma gelmmeişti. bi dahakine onu da çağırayım. peki sevgilime bu durumu nasıl anlatacağım ya istemezsecanım benimm bende yazının başından beri düşünüyorum ne eksik ne eksik diye. sevgilin eksik.
keşke o an sende sevgilini çağırsaydın oda size katılırdı. hangisiyle ten uyumun var daha iyi anlayıp onunla devam ederdin.![]()
o kapasitede misin bilemedim ahahahaha fakirAnliorm cnm bn sni..........!!
kızlar nasıl anlatacağımı bilmiyorum lütfen beni yargılamadan dinleyin. kız arkadaşımla birlikte kalıyoruz. dün gece arkadaşımın sevgilisi de bizde kaldı. gece uyurken garip sesler duydum ve odalarına gittim baktım sevişiyorlar beni fark ettiler ve yanlarına çağırdılar, nasıl olduğunu anlamadan üçümüzü aynı yatakta buldum. sabah uyandığımda çok kötü hissettim kendimi. şimdi ne olacak kızlar ve şunu fark ettim ev arkadaşımdan hoşlanıyorum ama sevgilisine karşı da boş değilim. birde 7 yıllık bir ilişkim var. kafam çok karışık. not: olumsuz yorum yapacakar yapmasın. Kınamayın başına gelmeyen bilemez
senin bastığın topraklar bile benim beeeo kapasitede misin bilemedim ahahahaha fakir
hamilesin canım
ev arkadaşımdan mı aaaao kapasitede misin bilemedim ahahahaha fakir
hamilesin canım
tamam canım tamam en iyi sensin şampiyonsunsenin bastığın topraklar bile benim beee
bilemem canım benim jinekolog dr arkadaşım Fahriye DİKİŞATAN a bir danışman lazım o bu konuda çok iyidir kimden olduğunu çözerev arkadaşımdan mı aaaa
kınamıyorum TÖBEEEE TÖBEEEEEEEEEEkızlar nasıl anlatacağımı bilmiyorum lütfen beni yargılamadan dinleyin. kız arkadaşımla birlikte kalıyoruz. dün gece arkadaşımın sevgilisi de bizde kaldı. gece uyurken garip sesler duydum ve odalarına gittim baktım sevişiyorlar beni fark ettiler ve yanlarına çağırdılar, nasıl olduğunu anlamadan üçümüzü aynı yatakta buldum. sabah uyandığımda çok kötü hissettim kendimi. şimdi ne olacak kızlar ve şunu fark ettim ev arkadaşımdan hoşlanıyorum ama sevgilisine karşı da boş değilim. birde 7 yıllık bir ilişkim var. kafam çok karışık. not: olumsuz yorum yapacakar yapmasın. Kınamayın başına gelmeyen bilemez