- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.402
- 298
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
- #1.621
ne kadar uğraşıyor o küçümsediğin 3 sperman için haberin var mı senin?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ayıp ayıp 3 tane spermanın lafını ettin K.İ.B sana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne kadar uğraşıyor o küçümsediğin 3 sperman için haberin var mı senin?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ayıp ayıp 3 tane spermanın lafını ettin K.İ.B sana
kaç para vercen?Bişi olmaz
Sen o bebeği doğur bana ver o zaman, ben de vücudumu bozmadan evlat sahibi olurum.
ne kadar uğraşıyor o küçümsediğin 3 sperman için haberin var mı senin?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tikkabillaaaa beni yoldan cikartiyosunEvet nerden bildin?
Ben seni ettim bile canım..
O zaman ne halin varsa gör valla canım, benim çözümüm bu..
iyi sana sevgilimin sparmanlarını yar etmeyeceğimi bilirsin o zaman!!!var haberim tabi ki
kimya biyoloji tıp arkeoloji jeoloji antropoloji periodontoloji 7 li anadal yaptım ben üni de
iyi sana sevgilimin sparmanlarını yar etmeyeceğimi bilirsin o zaman!!!
konuyu nerden nereye çektin farkında mısın? boşuna meşgul etme konumusparmanlarınıda al git döllenmeyi senden öğrencek değiliz !
Ben seni çocuktan kurtarıyorum sen para diyorsun, çok ayıpkaç para vercen?
Atıyorsun bari destekli at..var haberim tabi ki
kimya biyoloji tıp arkeoloji jeoloji antropoloji periodontoloji 7 li anadal yaptım ben üni de
Niyeymiş? Ben kimseleri yoldan çıkarmam bir kere..Tikkabillaaaa beni yoldan cikartiyosun![]()
para vermeden alacağını düşündüysen çok safsın şekerim. baba yadigari değil alın teri o çocuk.Ben seni çocuktan kurtarıyorum sen para diyorsun, çok ayıp
Atıyorsun bari destekli at..
Niyeymiş? Ben kimseleri yoldan çıkarmam bir kere..
offf ya ilkokul terk misin nesin ya çifte anadalı duymadın mıBen seni çocuktan kurtarıyorum sen para diyorsun, çok ayıp
Atıyorsun bari destekli at..
Niyeymiş? Ben kimseleri yoldan çıkarmam bir kere..
o iç giciklayici çamaşırlarına resmen aşığımNiyeymiş? Ben kimseleri yoldan çıkarmam bir kere..
Aman istemiyorum, senden olan çocuk nasıl olur ki zaten..para vermeden alacağını düşündüysen çok safsın şekerim. baba yadigari değil alın teri o çocuk.
konuyu nerden nereye çektin farkında mısın? boşuna meşgul etme konumu
bana sizden hayır yok eyyy KKAman istemiyorum, senden olan çocuk nasıl olur ki zaten..
ne güldün bana bakayım sen hangi mahallenin gülüsün söyle
özelden kredi kartı bilgilerini at canım ben yollarım hemeno iç giciklayici çamaşırlarına resmen aşığımnerde satiliyo onlarrr nerdeeeee malimi mülkümü satip onlara yatircam
![]()
Yüzlerce hatta binlerce dolara satılıyor bir çoğu ve Türkiyede satılmıyorlar maalesef :/o iç giciklayici çamaşırlarına resmen aşığımnerde satiliyo onlarrr nerdeeeee malimi mülkümü satip onlara yatircam
![]()
periyodik cetvelin fakir elementi
yeşilçam kimyasına dönmüş olay..
yaratıcılığına güldüm şekerim..
Ben periyodik cetvelin uranyum mahallesindenim![]()
yorumlarını da al git. sana kalsa senden bilgilisi senden iyisi yok zaten. tamam en birinci sensin tamam tamamkonunuda al git dicem ama yapıştın bırakmıyorsun yakamı
tamam bilgiliyim ama sanal ortamdan bilgi özellikle tıbbi bilgi paylaşımı yapamam özelden taciz etme