- 28 Şubat 2012
- 12.339
- En iyi cevaplar
- 1
- 23.694
- 598
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
- #1.581
Hemen o kızları yol, koçişine de sıkı sıkı sımsıkı yapış. Başka kadınlara bakarken şap diye yapış öp dudağından. Bir de mum ve kırmızı gecelik bunlar çok önemli.Merhaba bayanlar, beni bilen bilir. 45 yaşında oldukça genç ve bakımlı bir bayanım.. Dışarıya makyajsız, parfümsüz, topuklusuz asla adım dahi atmam. Evde bile çoğu zaman bu şekilde dolaşırım. Eşofman altına bile topuklu giyerim. Çok alımlıyım ve güzel vücutluyum. 90-60-90 ım anlayacağınız. Çevremdeki herkes beni kıskanır, keşke senin gibi olsak derler. Erkeklerin ağzının suyu akar beni görünce, o derece güzelim yani.. Gel gelelim benim bir sevgilim var, bilen bilir. Kendisi 25 yaşında.. Birbirimize deliler gibi aşığız. O da beni çok beğenir. Sevgilim de ben ne kadar güzelsem bir o kadar yakışıklı.. Bir bakan bir daha bakıyor yakışıklıma.. Beni rahatsız eden şeyse şu; o da kızlara bakıyor. Anlamıyorum ki yanında benim gibi cazibeli bir kadın varken neden onlara bakma gereği duyuyor. Ben kızınca da benim gözüm senden başkasını görmez diyor. Ne yapabilirim kızlar, sizlerin fikirlerinize çok ihtiyacım var. Lütfen bana akıl verin.