• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fake konu acmak

Merhaba bayanlar, beni bilen bilir. 45 yaşında oldukça genç ve bakımlı bir bayanım.. Dışarıya makyajsız, parfümsüz, topuklusuz asla adım dahi atmam. Evde bile çoğu zaman bu şekilde dolaşırım. Eşofman altına bile topuklu giyerim. Çok alımlıyım ve güzel vücutluyum. 90-60-90 ım anlayacağınız. Çevremdeki herkes beni kıskanır, keşke senin gibi olsak derler. Erkeklerin ağzının suyu akar beni görünce, o derece güzelim yani.. Gel gelelim benim bir sevgilim var, bilen bilir. Kendisi 25 yaşında.. Birbirimize deliler gibi aşığız. O da beni çok beğenir. Sevgilim de ben ne kadar güzelsem bir o kadar yakışıklı.. Bir bakan bir daha bakıyor yakışıklıma.. Beni rahatsız eden şeyse şu; o da kızlara bakıyor. Anlamıyorum ki yanında benim gibi cazibeli bir kadın varken neden onlara bakma gereği duyuyor. Ben kızınca da benim gözüm senden başkasını görmez diyor. Ne yapabilirim kızlar, sizlerin fikirlerinize çok ihtiyacım var. Lütfen bana akıl verin.
Hemen o kızları yol, koçişine de sıkı sıkı sımsıkı yapış. Başka kadınlara bakarken şap diye yapış öp dudağından. Bir de mum ve kırmızı gecelik bunlar çok önemli.

Deneyimlisin sen canım galiba? Bu önerilerini dikkate alıcam.
Elbette bebeğim, bilmez miyim o bekar tipleri. Nerede eli yüzü düzgün erkek hemen yapışırlar. Hiç demezler ki yanında piremses gibi kadın var. Aaahh ahhh. Çok çektim ben, kocişimi de alıp dağ evine yerleştim ancak rahatladım. Ne konu ne komşu.:KK69:

Ay burda beni çekemeyenler var, onlar kendini biliyor!!!

45 yaşında oldukça genç ve bakımlı bir bayanım.. Dışarıya makyajsız, parfümsüz, topuklusuz asla adım dahi atmam. Evde bile çoğu zaman bu şekilde dolaşırım. Eşofman altına bile topuklu giyerim. Çok alımlıyım ve güzel vücutluyum. 90-60-90 ım anlayacağınız. Çevremdeki herkes beni kıskanır, keşke senin gibi olsak derler. Erkeklerin ağzının suyu akar beni görünce, o derece güzelim yani..

Bu sebepten dolayıdır o kıskanclık:D:D:D:D:D

45 yaşında oldukça genç ve bakımlı bir bayanım.. Dışarıya makyajsız, parfümsüz, topuklusuz asla adım dahi atmam. Evde bile çoğu zaman bu şekilde dolaşırım. Eşofman altına bile topuklu giyerim. Çok alımlıyım ve güzel vücutluyum. 90-60-90 ım anlayacağınız. Çevremdeki herkes beni kıskanır, keşke senin gibi olsak derler. Erkeklerin ağzının suyu akar beni görünce, o derece güzelim yani..

Bu sebepten dolayıdır o kıskanclık:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Evet, hatta ajansa bile kayıtlıyım, kıskananlar çatlasın.

Eleştırıye açık değilseniz ki eleştiride değil bu neden konu acıyosunuz kı sankı hıhhhh :KK12::KK12:
Canım sen önce dediğin eleştiri mi değil mi ona karar ver öyle gel tamam mı tatlıcım?? Bu sana son cevabım, başka da yazmam.
sen yine bana mı sıçradın heheyt anadan doğma rusçam almancam italyancam fransızcam arnavutcam bulgarcam
camcam var ayrıcca heee söyle bakalım nasıl bana hala bulaşıyorsun
Ayy kendini beğenmiş, bu devirde dil para etmiyor yavrucum, güzellik, boy pos önemli olan, tabi sende ne gezer. Popon bile dümdüz, git de biraz squat falan yap, gerçi sen onu da bilmezsin, zır cahil..

selam kızlar ben aranızda yeniyim. derdimi paylaşmak adına üye oldum. biz 3 kardeşiz ve üçüzüz. ben birinden hoşlanıyorum, sevgiliyiz. onu denemek için bi gün buluşmaya bi kardeşimi gönderdim acaba farkedecek mi benim olmadığımı diyerekten. anlamamış benim olmadıgımı gayet sohbet muhabbet falan sonra eve gidip işi pişirmişler. neyse normaldir anlamaması dedim üstelemedim. ertesi gün diğer kardesimi yolladım belki bu sefer anlar umuduyla ama yok yine anlamadı aynı şekilde sohbet muhabbet falan filan. sonrası malum.
şimdi üçümüzde aynı adamdan hamileyiz ve hiç birimiz aldırmak istemiyoruz. üstelik kardeslerimde aşık olmuşlar sevgilime. sevgilimde aranızda anlaşın karar verin diyor. ben şimdi napıcam :KK43: kardeşlerimi bebeklerini aldırmaları ve aramızdan çekilmeleri için nasıl ikna edebilirim yardım pilis :KK43:

Canım sen önce dediğin eleştir mi değil mi ona karar ver öyle gel tamam mı tatlıcım?? Bu sana son cevabım, başka da yazmam.

Ayy kendini beğenmiş, bu devirde dil para etmiyor yavrucum, güzellik, boy pos önemli olan, tabi sende ne gezer. Popon bile dümdüz, git de biraz squat falan yap, gerçi sen onu da bilmezsin, zır cahil..
Dediklerimi kaldıramayıp kibliyorum havalarına giren bendım cunku haspamm:D

Back
X