• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fake konu acmak

Kocami bosamak istemiyorum onu seviyorum cocuguma tek bakamam ki. Biz sevgilimle okulda tanistik sagolsun kocam beni okuttu uni 3 deyim. Sevgilim de erasmusla gelmis. Cok etkilendik birbirimizden. O bu donemin sonunda nijeryaya gidicek bi daha donmemek uzere ve bagimiz kopucak. Evlilik bersber yasama bi kadin sorumlulugu dusunmuyo. Ayda bir sevgili degistiriyo ama en uzun iliskisi benimle bana asik benim icin deli oluyo :))) bilmiyorum napicagimi umarim bebek kocamdandir. Degilse de tecavuze ugradim soyleyemedim kimseye cunku utandim sustum mu desem?

Cok egleniyom hihuuuu :KK70:
canım seninle birlikte olmuş tabiiki seviyor seni. HANGİ ERKEK SEVMEDİĞİ BİRİYLE BİRLİKTE OLUR Kİİİ??gidene kadar gönlünü ho tutmaya bak eğer kocişinden boşanmak istemiyorsan da kimseye bahsetme. merak etme anlaşılmaz hiç bişey. arkandayız tatlım benim

evet haklısın açık açık söyleyeceğim. Mutluluğumu kimse yıkamaz. Eşim bugün cuma diye yine gidiyor iş için bir yere. Bende gideyim kuaföre kaporta boya bakım yapayım o gelene kadar :KK68::KK68:
bencede tatlım iyice bakımın yap hoş görün kocişine ve asla ondan şüphelenme. çok ayıp gerçekten

merhaba arkadaşlar,uzun süredir sitenizi takip ediyorum ama buraya bu dertle yazacagım hiç aklıma gelmezdi...
şuan çok mutsuzum uzatmadan meseleye geleyim. biz eşimle çok severek (sevişerek) evlendik. ancak evlendikten sonra hersey değişti. kocam benm elbiselerimi giymeye,makyaj malzemelerimi kullanmaya başladı. bunlar yetmezmiş gibi annesini de aldı getirdi evimize. ben annemsiz yaşayamam dedi,mecbur kabul ettim. şimdi ana-oğul benm iç çamaşırıma kadar giyiyorlar. çok tecrubeli,feleğin çemberinden dönmüş ablalarım bana da yardım edin çok çaresizim :KK61:

Beni bilen bilir kızlar Bir komşumuzun eşi otelde çalışıyormuş eşimde mesai arkadaşı bayan x ile o gece otelde kalmışlar.Çalışan kişi eşine söylemiş komşumda bana söyledi..Bende tüm gün boyunca ağladım çünkü ben bunu hak etmiyordum çok güzel bir kadınım üni mezunuyum vücudum çok güzel bakımlıyımda beni aldattığı kız çok çirkin..Bende akşam olunca çektim kenara sordum dedim ey eşim beni neden aldattın ben boşuyorum seni dedim o da bana niye dedi bende ona olanları anlattım o da bana hayır karıcım o gün toplantımız vardı çok geç olunca bayan geri dönemedi bende yalnız bırakmadım patronum öyle istedi ama işte tesadüf ya boş oda bir taneydi bizde birlikte kaldık..Kızlar ben çok büyük bir hata yapmışım benim kocam melek gibidir..Kıyamam nasılda anaç bayanları koruyor.İyi ki varsın kocişim.
canım sana inanmıyorum! :KK62: nasıl suçlarsın kocanı? adam ne kadar didiniyor görmüyor musun? hayatı hem kendine hem ona zehirme. tedavi ol!!!

merhaba arkadaşlar,uzun süredir sitenizi takip ediyorum ama buraya bu dertle yazacagım hiç aklıma gelmezdi...
şuan çok mutsuzum uzatmadan meseleye geleyim. biz eşimle çok severek (sevişerek) evlendik. ancak evlendikten sonra hersey değişti. kocam benm elbiselerimi giymeye,makyaj malzemelerimi kullanmaya başladı. bunlar yetmezmiş gibi annesini de aldı getirdi evimize. ben annemsiz yaşayamam dedi,mecbur kabul ettim. şimdi ana-oğul benm iç çamaşırıma kadar giyiyorlar. çok tecrubeli,feleğin çemberinden dönmüş ablalarım bana da yardım edin çok çaresizim :KK61:
hey Allahım dert mi yani bu? hayatını paylaşıyorsun adam iç çamaşırınıda paylaş ne var bunda. bunu için dert demişsin bide. hayret bişey ya :KK62:

hahahah bomba bir fake konuda bendenevli bir adamla aşk yaşıyorum beni çok seviyor bende onu seviyorum karışını hiç sevmiyormuş ne yapsamda bu kadını aradan çıkartsam biliyorum yanlış ama kalbime söz geçiremiyorum :rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK72::KK72:

tatlım madem senin çamaşırlarını giyiyorlar sen de onlarınkileri giy. Kısasa kısas yap.

hahahah bomba bir fake konuda bendenevli bir adamla aşk yaşıyorum beni çok seviyor bende onu seviyorum karışını hiç sevmiyormuş ne yapsamda bu kadını aradan çıkartsam biliyorum yanlış ama kalbime söz geçiremiyorum :rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK72::KK72:
sakın vazgeçme aşkının arkasında dur dimdik! hem karısını da sevmiyormuş zaten onu bu eziyetten kurtarmaya bak..

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Anammm bu topik ne güzel olmuş. Okurken çok eğlendim. En kısa sürede bende birşeyler uydurmalıyım.
Ama gencim, güzelim, zenginim nerden ne drama yaratabilirim üfffff :KK53::KK53:
genç ve güzelsen çok üzmüşlerdir seni :D çevrendekiler hep harika oldugundan bahsedeler di mi :D :D :D

selam kızlar size çok ihtiyacım var yeni üye oldum sırf sizlere yazmak için. ben 25 yaşındayım ama 21 gösteriyorum. çevremdekiler hep ne kadar güzel oldugumdan ne kadar harika ne kadar kusursuz olduğumdan bahsederler ama asla kendini beğenmiş falan değilim yanlış anlaşılmasın lütfen. benim sorunum şu 1 haftadır biriyle beraberdim yeni tanışmıştık sosyal medya üzerinden. buluştuk beni eve kahve içmeye davet etti bende kabul ettim tabiiki bi sakınca görmedim. ama birbirimizi o kadar çok seviyoruz ki engel olamadıık ve beraber olduk. benim adetim 2 saat gecikti hamile miyim? aramızda limoni zaten bi arkadasıyla yazışmalarını okudum işte benimle alakalı ağza alınmayacak şeyler söylemiş kavga ettim vurdum kırdım ama onu çok seviyorum affetmem için bişey yapmıyor. eğer hamileysem onu bebekle kendime bağlaya bilir miyim? ve bu arada nişanlıyım nişanlımdan ayrılmam gerekir mi bu durumda? ne yapacağımı blmyrm yrdm edn ltfn :KK61::KK61::KK61:

giyim tarzını değiştir :KK53:

Back