• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fake konu acmak

Yalandan hikaye uyduralim diyorsun yani :KK70: uydurayim bi tane hemen kk klasiklerinden ortaya karisik hikaye :KK70:

10 senelik sevgilim var cok seviyorum onunda beni sevdiginden eminim cunku ciddi dusunuyoruz annesiyle tanistim :KK70:
Ama sevgilimi baska bir kizi operken gordum soke oldum cok kavga ettiik 1 hafta soguk davrandim sizce beni aldatiyor mudur ? Nefes alamiyorum yuregimmmm aciyorr o benim ilkimdi herseyi onda yasadim ben ayrilmak istemiyorum o kadar emek verdim ama o kizla mesajlarinida yakalamistim zaten yine cok buyuk kavga ettik ozur diledi bidaha yapmicam dedi sizce duzelir mi ? Ve evlenmeyi dusunuyorum ayril demeyin cik siviyirim ilkim :KK70:

Al sana duzmece :KK70:
arkadaş düzmece dedin eşimin arkadaşı aynısını yapıyo 10 yıllık sevgilisini aldattı kız msj yakaladı küs kavga barış derken yine yakaladı zaten kız çocuğun ailesiyle tanışmıştı yazdıklarını okuyunca aaa falan oldum

Merhaba Kızım ben ürogenital mental dental ve entel hastalıklar uzmanı olarak SAĞBIRAKMAZ Hastanesinden
Hayriye CANYAKMAZ .

Bana özelden ilgili bölgeye ait fotoğraflarını 3 açıdan çekip yollarsan uzmanlıkla incelerim
Saygılarımla
Hemen atiyorumm
Montumun taytimin bi de pantolomun fotosu dimi abla .s.s.s..ss.

Mrb ablalarim ben yeni uye oldum .s.s
Erkek arkadasmla s...me yoluyla ilskye girdk benin uzerimde camasirim tayt pantolon mont, onun uzerinde camasr içlik pantolon bot vardi.
Sizce hamile miyim??????....
Ben seni tanıdım resminden. Anneni de biliyorum. Şimdi yetiştiricem, yaşına başına bakmadan yaptığın işlere bak. Ne ayıp.
Ahh ahh bizim zamanımızda bekret evlenene kadar saklanır, eşine çeyiz olarak verilirdi. Kıymetinizi bilin kendinizi kullandırmayın. Ama yine de annene söylicem.

Ben seni tanıdım resminden. Anneni de biliyorum. Şimdi yetiştiricem, yaşına başına bakmadan yaptığın işlere bak. Ne ayıp.
Ahh ahh bizim zamanımızda bekret evlenene kadar saklanır, eşine çeyiz olarak verilirdi. Kıymetinizi bilin kendinizi kullandırmayın. Ama yine de annene söylicem.
konuya girince birden sizin yazınız geldi ...resinden tanıdım mı okuyunca beni tanıdın sandım :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:niye korktum sa :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Back
X