• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fake konu acmak

Gözüm parada değil hanfendi siz beni cokkk yanlıs anlamıssınız. Farkettiyseniz cok gururlu bir kadınım ben sadece bebeğim babasız buyumesin istiyorum.
Mağazaya eleman lazım değil olursa söylerim ama ilginizi ceken kabinleriyse oldukca geniş ve 'herseye' müsait kabinleri var:KK48:
Ahahahhahah :D :D

Gözüm parada değil hanfendi siz beni cokkk yanlıs anlamıssınız. Farkettiyseniz cok gururlu bir kadınım ben sadece bebeğim babasız buyumesin istiyorum.
Mağazaya eleman lazım değil olursa söylerim ama ilginizi ceken kabinleriyse oldukca geniş ve 'herseye' müsait kabinleri var:KK48:
Benim pek bi inanasim gelmedi size. Yalandan gururluyum ayaklari yapiyorsunuz istemem yan cebime koy hesabi. Kim istemez zengin olmayi. Ustelik ne iffetsiz bisi ciktiniz is yerinde boyle ahlaksizlik sizin gibileri asmak kesmek yok etmek lazim hanfendi anneniz babaniz yok mu sizin

Benim pek bi inanasim gelmedi size. Yalandan gururluyum ayaklari yapiyorsunuz istemem yan cebime koy hesabi. Kim istemez zengin olmayi. Ustelik ne iffetsiz bisi ciktiniz is yerinde boyle ahlaksizlik sizin gibileri asmak kesmek yok etmek lazim hanfendi anneniz babaniz yok mu sizin

Neden iffetsizlik oluyormus sizin kabin fanteziniz yokmu? Alt tarafı hayalimi gerceklestirdim üstelik sizin anca ruyanızda gorebileceğiniz bir yakısıklıylaa!!

ARKADASLAR ONU BUNU BOSVERIN DE BENIM KONUMU OKUYUN COOK ONEMLI ACIL YARDIM GEREK IKI HAFTA ONCE FEYSBUKTAN BIR ERKEKLE TANISTIM VE HER SEY NORMALDI SOHBET ETTIK HATTA SEVGILI OLDUK BES GUN ONCE GECE YARISINA KADAR KONUSTUK AMA +18 OLDU BIRAZ ANLADINIZ SIZ SIMDI GELELIM SORUMA ADETIM BIRKAC GUN GECIKTI SIZCE HAMILE MI BIRAKTI SEVGILIM COK KORKUYORUM :KK61:

ARKADASLAR ONU BUNU BOSVERIN DE BENIM KONUMU OKUYUN COOK ONEMLI ACIL YARDIM GEREK IKI HAFTA ONCE FEYSBUKTAN BIR ERKEKLE TANISTIM VE HER SEY NORMALDI SOHBET ETTIK HATTA SEVGILI OLDUK BES GUN ONCE GECE YARISINA KADAR KONUSTUK AMA +18 OLDU BIRAZ ANLADINIZ SIZ SIMDI GELELIM SORUMA ADETIM BIRKAC GUN GECIKTI SIZCE HAMILE MI BIRAKTI SEVGILIM COK KORKUYORUM :KK61:

Canım +18de bebek olmuyor +20de oluyor 2 puanla kacırmıssın

Canım üzgünüm ama facebook özelliklerine böyle bir şeyi eklemiş, yani evet ordan hamile kalmış olabilirsin :(

Evet kan davasina donusur bu is canim, simdi ya ikimizi oldurcekler ya da sevgilim beni nikahina alacak namısımı temizleyecek. Offfff keske +18 konusmasaydik test yaptirdim gercekten de hamileymisim :KK43:
testte cinsiyeti de çıkmıştır neyin olacak :)

zamanında bebeğini kanguru ile taşırken bebeğin ayağı katlandı diye bekareti bozulmuşmudur diye konu açan bir fake olmasını dilediğim anne vardı.1 saat çocuğu öyle taşımış ama bacağı kopsun bir tarafı sağlam kalsın diyen bir anne.
bak şimdi aklıma getirdiniz.
yuh artık, fake çıktı de nolur, gerçek olamaz!

facede dürtüldüm bi bakın bozuldu mu kızlığım o_Oo_O
dudak_iek.jpg

Back
X