Fake konu acmak

ahanda kafamda yine deli sorular olmaya başladı biri daha açmış aynı konudan,rahmi yokmuş ..töbeee töbee neyse bu konular sarmadı beni büyük konuşmamak lazım

Arkadaşlar cok zor durumdayim gecçen gün sandalyede otururken sandalyeden düştüm seyim cok acıdı
sizce bekaretime bisey olmus mudur cok korkuyorum nolur yardim edin 1 ay sonra dugunum var napsam kontrol mu ettirsem sizce yada bunu nisanlima soylesem mi ya bana inanmassa , dunyadaki en onemli hazinemi koruyamadım ölmeyi bile dusundum
resmini koysam sız anlar misiniz bi el atın nolur bayilicam simdi

Eklentiler

• sogan.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 50
ya ama ben onu seviyim ya çukk siviyim hemde :)

ya ama ben onu seviyim ya çukk siviyim hemde :)
kızlar özür ama gündem değiştir :))) bunlan banal konular oluyor artık :))))))))))))))))))))))))))))
aslına bakarsanızda espirisi bile günah gibi geliyor ama ..şimdi gündem taşıyıcı anne arıyorlar

canım bize resim atman çok doğru olmuş bu şekilde kesin konuşabiliriz.ben şimdi bu resmi facemde paylaşıcam çoğunluk ne derse odur yakın zamanda haber veririm sana.şimdilik nişanlına bir şey söyleme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…